Schoonmaakondernemer Edalco Services kiest voor zekerheid met Numatic

In najaar 2017 leverde Castor Facilitaire Groothandel uit Belfeld ineens vijf Numatic-schrobzuigmachines en meerdere stofzuigers uit aan Professional Cleaning Group Edalco Services in Roermond. Hiermee kozen de jonge schoonmaakondernemers van Edalco Services voor zekerheid en continuïteit van het vloeronderhoud op locatie bij haar klanten.

Edalco Services, voorheen genaamd Schoonmaakbedrijf Lutgens, in Roermond, is een jonge, snelgroeiende onderneming. De ondernemers leggen de lat hoog als het op schoonmaakonderhoud aankomt.

Met de naamwisseling in najaar 2017 kozen zij ook voor het vernieuwen van het schoonmaakmaterieel, zoals stofzuigers en schrobzuigmachines. Edalco Services sprak haar voorkeur voor de Numatic-schrobzuigmachines uit vanwege de betrouwbare machines en het Numatic Service Plan (NSP). Met de NSP-condities van 2 jaar garantie en 5 jaar gratis ‘on-site’ service is het bedrijf verzekerd van continuïteit in vloeronderhoud. Omdat zij al langer, naar volle tevredenheid, met de Numatic stofzuigers werken, was de keuze voor dit merk snel gemaakt.

Op advies van leverancier Castor werd een gevarieerde vloot machines samengesteld die goed inzetbaar is op kantoren, shoppingcenter en andere prestigieuze objecten. Numatic zorgde voor een uitgebreide
demonstratie en kennisoverdracht.

Op de foto staan v.l.n.r.: Kevin en Barry Lutgens (Edalco Services), Martijn Korbee (Numatic), Rogier Smulders (Castor) en Leo Rook (Numatic).