Schoonmaakbedrijf Vlietstra neemt Edelweiss Schoonmaak over

januari 9, 2018 in Nieuws

Meer aandacht en slagvaardigheid in het noorden door schaalvergroting: schoonmaakbedrijf Vlietstra is per 2 januari 2018 een samenwerking aangegaan met Edelweiss Schoonmaak uit Leeuwarden. Voorlopig blijven zowel het kantoor van Edelweiss in Leeuwarden als de vestigingen van Vlietstra geopend.

De reden van de overname is schaalvergroting: schoonmaakbedrijf Vlietstra wil meer aandacht en slagvaardigheid in het noorden van het land. Beide organisaties hebben korte lijnen, weten van aanpakken, kunnen bouwen op jarenlange ervaring en gaan voor resultaat.

Verder onder één naam
Beide organisaties gaan verder onder de naam Vlietstra Schoonmaak. Alle uitvoerende medewerkers van Edelweiss Schoonmaak – zowel regulier als specialistisch – worden medewerkers van Vlietstra. De eigenaar van Edelweiss, Herman Kiestra, wordt directeur van Vlietstra voor de regio Friesland.

Op de foto Jacco Vonhof (DGA Schoonmaakbedrijf Vlietstra) en Herman Kiestra (directeur/eigenaar van Edelweiss Schoonmaak)

Over Vlietstra Schoonmaak
Bij Vlietstra weten ze als geen ander dat hygiëne en een representatieve uitstraling hand in hand gaan. Het bedrijf zet zich daarom in voor professionele werk- en leefomgevingen door zowel specialistische als reguliere schoonmaak te verzorgen. Vlietstra Schoonmaak werkt voor organisaties in heel Nederland vanuit de vestigingen in Groningen, Franeker en Zwolle.

Delen