Schoonmaakbedrijf Jose Crombeen neemt failliete UCS Cleaning over

Schoonmaakbedrijf Jose Crombeen, onderdeel van de Crombeen Group, heeft per 9 november de schoonmaakactiviteiten en het personeel overgenomen van het failliete UCS Cleaning uit Beek. Circa 20 klanten en 25 medewerkers treden in dienst bij Jose Crombeen. De overname sluit goed aan bij de strategie van het bedrijf.

Schoonmaakbedrijf Crombeen is een familiebedrijf. Alfons Crombeen, grondlegger en eigenaar, richtte het bedrijf in de jaren zestig op. Schoonmaakbedrijf Crombeen bestaat dus meer dan 50 jaar. Op dit moment heeft CEO Paulus Korste de leiding.

De facilitaire dienstverlener maakt schoon in Nederland, Duitsland en België en de totale groep telt zo’n 700 medewerkers, die samen een omzet van enkele miljoenen genereren. Crombeen is een grote speler op de facilitaire markt, die schoon maakt op vliegvelden en in de food-, zorg-, onderwijs-, industriebranche.

Paulus Korste, CEO: “Door de overname van het failliete UCS, dat voornamelijk objecten heeft in de food, borgen en breiden wij onze food-activiteiten in Zuid-Nederland uit. Dit is een bewuste strategische keuze. Van oudsher zijn we in Duitsland al een grote partij in de foodsector.”

×