Schoonmaakbedrijf Blinck realiseert gestage groei in Arnhem

“Met alle aandacht op de drukte en hectiek in de randstad, in en om onze hoofdvestiging in Almere willen we zeker niet vergeten dat er voor schoonmaakbedrijf Blinck een belangrijk deel van onze organisatie in Arnhem gevestigd is”, benadrukt Anton Vinck, directeur-eigenaar van schoonmaakbedrijf Blinck. De dienstverlener startte recent bij vier nieuwe klanten.

De nevenvestiging van Blinck in Arnhem heeft als basis het Business Park Arnhem, waar een selfsupporting team van Blinck-toppers verantwoordelijk is voor dit deel van Nederland. “Al enige jaren bedienen we hier naar volle tevredenheid onze klanten waarvan een deel vaste, reguliere schoonmaak en een aanvulling van extra opdrachten, zoals het onderhoud van de grote testlabs die op het Business Park gevestigd zijn.”

Inmiddels weten nieuwe bewoners die zich vestigen op het Business Park schoonmaakbedrijf Blinck te vinden. Maar ook daarbuiten, in en rondom Arnhem, groeit het klantenbestand van de schoonmaakdienstverlener gestaag. In de afgelopen maanden startte Blinck bij Databaseheroes, Gelders Restauratie Centrum, Klimaatverbond Nederland en  Red je Pakketje.

Vinck: “Bij al deze klanten zal Blinck circa 20 uur per week de reguliere, wekelijkse schoonmaak verzorgen met als aanvulling de glasbewassing en de levering van sanitaire benodigdheden. Uiteraard zijn we blij met deze klanten en de vergroting van onze naamsbekendheid in deze regio.”

×