Schoonmaakbedrijf Blinck over 2017: “Klanten blij met onze kwaliteit, team en partnership”

januari 8, 2018 in Nieuws

Het jaar 2017 is voorbij: schoonmaakbedrijf Blinck maakt de zakelijke balans op. “Uiteraard kijken we naar de cijfers maar, misschien nog belangrijker, hoe het bij onze klanten is gegaan. Waren er klachten en waar gingen die over? En hoe gaat het met onze werknemers: zijn ze tevreden, wat zouden ze anders willen, waren ze veel ziek, hoe is het verloop? Welke nieuwe klanten hebben we allemaal mogen verwelkomen, wie hebben er aangegeven hun contract te willen verlengen of uitbreiden en van welke klanten hebben we helaas afscheid moeten nemen? Deze punten bespreken we met ons managementteam en waar nodig passen we onze werkwijze en beleid hierop aan”, doet Anton Vinck, directeur van schoonmaakbedrijf Blink uit de doeken.

Anton Vinck: “De laatste vraag is in onze ogen een heel belangrijke. Uiteraard zijn we blij met alle nieuwe klanten! Groei is echter nodig, aangezien het aloude spreekwoord stilstand is achteruitgang in veel gevallen zeker op gaat. Helaas hebben we in 2017 ook van enkele klanten afscheid moeten nemen, waarbij we gelukkig de kanttekening kunnen plaatsen dat de reden zelden de slechte samenwerking of de slechte kwaliteit was. Maar ook dit is uiteraard een evaluatie waard.”

Veel contractverlengingen
“Daartegenover staat dat veel van onze bestaande klanten ervoor hebben gekozen om hun samenwerking met Blinck contractueel te verlengen of zelfs uit te breiden. En voor ons betekent dat, dat deze klanten ons nog steeds de schoonmaak toevertrouwen en dat ze nog steeds blij zijn met onze kwaliteit, ons team en ons partnership.”

In het laatste kwartaal van 2017 hebben een groot aantal klanten hun contract met Blinck verlengd en/of uitgebreid, waaronder:

SBS Broadcasting – mediabedrijf in Amsterdam en onderdeel van Talpa Network: verlenging en uitbreiding (dagelijkse schoonmaak van 2 etages) van het bestaande contract.

Walter Thompson – reclamebureau gevestigd in het Hirschgebouw aan het Leidseplein in Amsterdam: verlenging van het bestaande contract.

De ROI groep – bedrijf in fleet services en vastgoedbeheer te Naarden:  verlenging van het bestaande contract.

Service Now – de vestiging in Amsterdam van een wereldwijd bedrijf in IT-oplossingen voor verschillende doelgroepen; verlenging van het bestaande contract.

Woonzorg Nederland – landelijke eigenaar en beheerder van huurwoningen en zorgcentra voor ouderen: verlenging van het contract van wooncentrum Grote Koppel in Zeist

Woonzorg Nederland – landelijke eigenaar en beheerder van huurwoningen en zorgcentra voor ouderen: uitbreiding van het contract voor de dagelijkse schoonmaak en de glasbewassing van woonzorgcentrum De Schermerij in Leersum

Vinck tot slot: “Al deze klanten bedanken we voor het vertrouwen en de verlengde samenwerking. We willen er met elkaar graag een mooi 2018 van maken!”

Over schoonmaakbedrijf Blinck
Blinck is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf met vestigingen in Almere en Arnhem. Met een compleet pakket aan schoonmaakservices en aanvullende diensten bedient Blinck Schoon als opdrachtgever en zorgen zij ervoor dat uw pand en werkomgeving zorgvuldig, hygiënisch en milieuvriendelijk is gereinigd tot in de kleinste details. Een enthousiast en hecht schoonmaakteam van 120 professionele schoonmakers vormen de uitblinkers: professionals in schoonmaken, glazenwassen, vloeren reinigen, afvalmanagement en overige specialistische schoonmaakdiensten.

Blinck Schoonmaakbedrijf in Almere: uitblinkers in schoonmaak

Delen