Schoonmaakbedrijf Agouty met Numatic op de bakfiets door Amsterdam

december 6, 2017 in Nieuws

Op de bakfiets door heel Amsterdam is dagelijks werk voor medewerkers van Schoonmaakbedrijf Agouty. In de bakfiets vervoeren zij hun eigen schoonmaakmaterieel, waaronder een stofzuiger van Numatic. Een ideale oplossing om in de drukke stad op tijd bij een klant te kunnen zijn. En je blijft er ook fit bij!

“We hebben zes schoonmaak-bakfietsen in Amsterdam rijden”, vertelt Abdeslam Maada van Schoonmaakbedrijf Agouty, krachtig in schoonmaken. “Het is voor ons en onze klanten een betaalbare en milieuvriendelijke manier van werken. We gebruiken in de binnenstad geen auto’s met bijbehorende kosten en uitstoot; we zijn op tijd bij onze klanten want we rijden snel door het verkeer en we hebben ons eigen schoonmaakmaterieel bij ons. Onze klanten hebben geen opslagruimte met schoonmaakspullen nodig. Het fietsen levert ook fitte medewerkers op. Ons ziekteverzuim is nihil te noemen”, aldus Maada.

Grotere machines
“Bij klanten met grotere panden aan de rand van Amsterdam, in Zaandam, Den Haag en Utrecht, staan de reinigingsmachines en andere benodigdheden wel op locatie”, vult Said Ait Mouhou aan. Samen met zakenpartner Mo Ben Ameur richtte Said in 2005 Schoonmaakbedrijf Agouty op. Het schoonmaakbedrijf telt inmiddels ruim 30 medewerkers.

“We gebruiken de machines van Numatic, schrobzuigmachines, eenschijfsmachines en stofzuigers, de PPR 240 en ook de compact-versie, omdat die gemakkelijk in de bakfiets past”, vertelt Said verder. “Onze medewerkers werken er fijn mee, ze gaan lang mee, kunnen tegen een stootje en het levert schone locaties op. We bestellen de machines bij Groveko en werken al sinds 2008 samen met hen. Via een klant zijn we met elkaar in contact gekomen en gebleven.”

Op de foto Said Mauhou (schoonmaakmedewerker) en Abdeslam Maada (operationeel manager) met de bakfiets in hartje Amsterdam

Delen