Schoonmaak Vakdagen voor Nedelandse en Belgische schoonmaakprofessionals

maart 30, 2018 in Nieuws

De Schoonmaak Vakdagen – het enige Nederlandse vakevenement dat de Nederlandse schoonmaakprofessional centraal stelt – stomen door, zo stelt de organisatie na de mededeling dat reeds meer dan 70% van de beschikbare standruimte is verkocht. Het vakevenement voor de Nederlandse schoonmaakbranche vindt plaats op dinsdag 25 en woensdag 26 september in Expo Houten. Tickets zijn vrij verkrijgbaar via Expo Houten.

De organisatie van de Schoonmaak Vakdagen melden dat partijen als Numatic, Meclean, Militex, Armada, Waterkracht, Nilfisk, BOMA en brancheorganisatie SIEV reeds hun steun voor het evenement hebben uitgesproken. “Des te meer partijen meedoen, des te waardevoller het evenement wordt”, aldus de organisatie.

Het uitgangspunt is bijdragen aan de professionalisering en kennisverrijking van de schoonmaakbranche: “Iedereen die professioneel met zijn of haar vak bezig is, heeft vragen over de efficiëntie, functionaliteit, werkwijzen en technieken. Op de Schoonmaak Vakdagen is alle kennis van het schoonmaakvak bijeen om de prangende vragen te beantwoorden. Zo is een bezoek altijd rendabel.”

Voorkeursposities
De organisatie van het tweedaagse evenement roept tot slot op dat geïnteresseerden zo spoedig als mogelijk contact moeten op nemen. “Het gaat hard met de beschikbare standruimte. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij met klem aan om zo spoedig mogelijk contact op te nemen. Alleen op deze manier kan aanspraak gemaakt worden op een voorkeurspositie.”

Gratis entree
De Schoonmaak Vakdagen zijn gratis te bezoeken voor Nederlandse en Vlaamse schoonmaakprofessionals. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via Expo Houten.

Over de Schoonmaak Vakdagen
De Schoonmaak Vakdagen zijn ontstaan vanuit de behoefte naar vakinformatie voor de Nederlandse schoonmaakprofessional. Schoonmaak Vakdagen 2018 is de enige vakbeurs van de lage landen, die zich richt op schoonmakers. Bezoekers zijn binnen twee dagen op de hoogte van de innovaties en mogelijkheden van nieuwe producten en diensten binnen de schoonmaakbranche.

De Schoonmaak Vakdagen worden georganiseerd door Prosu Media Producties, uitgever van vakblad Clean Totaal.


 

Delen