Schoonmaak Vakdagen: Nilfisk richt zich op Nederlandse schoonmaakmarkt

Op 25 en 26 september ontmoet het Nederlandse schoonmaakgilde elkaar op de Schoonmaak Vakdagen in de Expo in Houten. Op de Schoonmaak Vakdagen zijn producenten, leveranciers, opleiders en beroepsverenigingen vertegenwoordigd, die de nieuwste technieken en innovaties tonen. Eén daarvan is Nilfisk, leverancier van schoonmaakmachines en diensten. Door deel te nemen aan dit vakevent zoekt Nilfisk gericht de Nederlandse professionele schoonmaakmarkt op. Schoonmaakjournaal vroeg het bedrijf naar hun 4 must-be-there’s.

Welke meerwaarde heeft Schoonmaak Vakdagen voor uw bedrijf? En waarom neemt uw bedrijf juist aan dit vakevenement deel?
Ludovic Vrijburg, coördinator marketing & communication Benelux van Nilfisk, licht toe: “Wij nemen deel aan de Schoonmaak Vakdagen omdat het een nieuw initiatief is dat zich specifiek richt op de Nederlandse professionele schoonmaak markt. Vergeleken met de Interclean is dat compleet anders, want daar is ongeveer 70-75% van de bezoekers afkomstig uit het buitenland. Wij, als Nederlandse verkooporganisatie, zijn voornamelijk geïnteresseerd in de Nederlandse bezoeker/markt.”

Welk nieuws of recent gelanceerd product, dienst of concept toont u op de Schoonmaak Vakdagen?
“Wij zullen onder andere twee batterij aangedreven stofzuigers tonen, één model rugstofzuiger en één model slede stofzuiger.”

Hoe bereikt u uw (potentiële relaties) c.q. nodigt u hen uit? En waar vindt men uw bedrijf op de Schoonmaak Vakdagen?
“Onze relaties zullen wij tijdens gesprekken, via email en via de website informeren over onze deelname aan deze beurs. Men kan ons vinden op stand nummer 21, tegenover het demoplein.”

Waarom mogen de schoonmaakprofessionals van Nederland de Schoonmaak Vakdagen op 25 en 26 september niet missen?
“Omdat alle in Nederland gerenommeerde en actieve leveranciers aanwezig zijn.”

Wilt u de Schoonmaak Vakdagen bezoeken en kennismaken met onder meer de batterij-stofzuigers van Nilfisk? Verzilver uw gratis toegangskaart via deze link.