Schoonmaak Nederland: nieuw platform in schoonmaakbranche

april 3, 2018 in Nieuws

Hallo, daar zijn we dan! Schoonmaak Nederland, een onafhankelijk platform om de schoonmaak in Nederland meer op de kaart te zetten. “We bieden de kans voor schoonmaakbedrijven om online zichtbaar te zijn en voor opdrachtgevers de mogelijkheid om te kiezen voor schoon. Het is niet voor niets dat schoonmaak Nederland valt onder de Schoon is een keuze BV”, meldt het persbericht.

Leon Habraken legt uit: “In 2009 hebben wij het Twitter-account @schoonmaak geregistreerd. Inmiddels hebben wij ruim 3000 trouwe volgers en verspreiden we het nieuws over alles over schoonmaak. Na verloop van tijd is er een website ontstaan waarop algemene informatie over de schoonmaak te vinden is. Wij vinden dat de schoonmaak in Nederland ondergewaardeerd is en daarom hebben we besloten om de meeste bedrijven te gaan verenigen op onze nieuwe website.”

Habraken vervolgt: “In de nabije toekomst zal ons platform nog verder uitgebouwd worden. We zijn als onafhankelijke partij volop in beweging om een toegevoegde waarde te leveren voor veel verschillende opdrachtgevers. We ontwikkelen op dit moment een belevingsapp en een webshop ,die voor iedereen toegankelijk zullen zijn. Voor schoonmaakmedewerkers, professionele schoonmaakorganisaties en particulieren is er een ruime keuze aan schoonmaakmiddelen en materiaal. Deze shop zal binnenkort door een partner gehost worden.”

Kortom, Schoonmaak Nederland: een nieuw platform voor de schoonmaak, voor ons allemaal!

Schoonmaak Nederland want Schoon is een keuze

 

Delen