Save the date: 22 november FMG congres Think (C)Lean, not mean

Met het prikkelende en uitnodigende thema Facility Management Think (C)Lean, not mean nodigen beroepsvereniging FMGezondheidszorg en Dr. Weigert haar leden en overige facility managers in de gezondheidszorg uit voor een middag praktische voorbereiding op de toekomst. Save the date & place: donderdagmiddag 22 november in het Van der Valk-complex in Lent.

“Ons najaarscongres vindt plaats in het Van de Valk complex in Lent bij Nijmegen. Voor dit congres trekken we samen met Dr. Weigert op, een van de toonaangevende specialisten in reinigings- en desinfectieprocessen. Het internationale bedrijf bestaat meer dan 100 jaar en neemt ons met gastsprekers en cases mee de toekomst in. De insteek voor dit congres is Praktisch voorbereid de toekomst in”, vertelt Stijn Krol, voorzitter van FMGezondheidszorg.

Wie Facility Management Think (C)Lean, not mean niet wil missen? Noteer de datum in uw agenda. Wilt u reeds uw vraag stellen? Mail: info@fmgezondheidszorg.nl. Na de zomer licht FMGezondheidszorg al een tipje van de sluier op en kunt u zich via de diverse media oriënteren, informeren en inspireren voor dit congres.

Kennismaken met Dr. Weigert? Klik op deze link en bekijk de bedrijfsfilm.

Over FMG
De naam FMGezondheidszorg dateert uit maart 2003, maar de geschiedenis van de vereniging gaat veel verder terug: FMGezondheidszorg is ontstaan uit een fusie (2001) van twee verenigingen, namelijk MIG (Management Interne diensten Gezondheidszorg) en de VKFD (Vereniging Kaderfunctionarissen in Facilitaire Diensten). FMGezondheidszorg richt zich tot leidinggevende functionarissen en staffunctionarissen binnen de facilitaire dienstverlening in de cure, care en comfort omgeving; zorgmanagers met facilitaire taken en studenten van de mbo en hbo facilitaire dienstverlening, en bedrijfsleden. FMGezondheidszorg telt 250 leden.