Sandra Roso Sanchez commercieel directeur Hago Zorg

april 3, 2018 in Nieuws

Sinds 1 april is Sandra Roso Sanchez aangesteld als commercieel directeur bij Hago Zorg. Sandra is verantwoordelijk voor de afdelingen Marketing & Communicatie, Sales,  Calculatie & Contractbeheer en Projectmanagement & Innovatie.

Sandra Roso Sanchez is afkomstig uit de Vebego-gelederen en is sinds september 2017 manager Bedrijfsvoering bij Hago Zorg. In deze functie was zij verantwoordelijk voor business development, kwaliteit en projectmanagement. Daarvoor heeft ze 5 jaar leidinggegeven aan Zuid-Nederland als unit manager bij Alpheios. Voor haar Vebego-tijd werkte ze ruim 10 jaar in de uitzendbranche waar ze zowel sales als operatie aanstuurde.

Met haar jarenlange ervaring op het gebied van sales- en business-development is Sandra een waardevolle aanwinst voor de afdeling Commercie. “Sales zit in mijn DNA en het samenbrengen van commercie en innovatie maakt dit voor mij een prachtige kans en uitdaging!”, aldus Sandra.

Over Hago Zorg
Hago Zorg is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf met vijftig jaar ervaring in schoonmaakdienstverlening in de gezondheidszorg en ruim 3400 medewerkers in dienst. Het bedrijf is expert op het gebied van (medische) schoonmaak en services ‘rondom het bed’ bij meer dan honderdzestig zorgorganisaties, zoals ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen en organisaties in de geestelijke gezondheids- en gehandicaptenzorg. Kwaliteit, innovatie en gastvrijheid staan bij Hago Zorg hoog in het vaandel.  Hago Zorg maakt deel uit van Vebego International, dat in vier landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening, personeelsdiensten en zorg-ondersteunende diensten.

Delen