Samenwerking Sisense en Leviy: “Met data slimme dingen doen”

Leviy - SiSense - Complex Data Simple AnalyticsLEVIY is begin dit jaar een strategische samenwerking aangegaan met Sisense: een internationaal toonaangevend bedrijf op het gebied van BI (Business Intelligence) en datavisualisatie. “Dit is voor eens een erg kostbare, maar bijzondere en essentiële stap”, aldus Sebastiaan van der Vinne, CEO van LEVIY. “Onze portefeuille groeit enorm, zowel grote bedrijven als (veel) kleinere bedrijven, en dan ook nog internationaal. Dit zorgt voor een explosieve groei aan data. We willen marktleider blijven door met deze data heel slimme dingen te doen. Denk hierbij aan gedetailleerde analyses, rapportages en voorspellende modellen.”

Omdat data-analyse en BI geen simpele onderwerpen zijn (alleen een grafiekje laten zien zegt nog helemaal niks) heeft LEVIY tevens een data-analist aangenomen om Sisense en LEVIY naadloos op elkaar aan te laten sluiten en te zorgen, dat klanten real-time dashboards krijgen waar veel waardevolle informatie beschikbaar is. Ook zal LEVIY haar relaties meer en meer gaan ondersteunen met een adviserende rol op basis van de inzichten die steeds beter kunnen worden vertaald naar keuzes in de toekomst.

“LEVIY wil het meest toonaangevende softwarebedrijf in de Europese schoonmaakmarkt zijn en daar horen dit soort geweldige partnerships bij!” besluit Sebastiaan.

Over Sisense
Sisense is een toonaangevende speler in de BI-markt door vereenvoudiging van business analytics voor complexe gegevens. Met de unieke in-Chip™ en Single Stack™ technologie levert Sisense ongeëvenaarde prestaties, flexibiliteit en waarde, waardoor de kostbare data in één complete tool kan worden geanalyseerd, gevisualiseerd en gerapporteerd. Met duizenden klanten in meer dan 50 landen, waaronder wereldwijde merken als GE, Philips en Sony, werd Sisense onlangs opgenomen in de Forbes-lijst van de 25 Volgende Billion Dollar Startups”, aangeduid als een hot bedrijf om naar te kijken door CIO, CRN en Information Management, en benoemd tot Overall Leader door Dresner’s 2016 Wisdom of Crowds Business Intelligence Market Study.

 

×