Robbert Weddepohl nieuwe directeur Catering & Hospitality ISS Facility Services

juni 8, 2018 in Nieuws

Sinds 1 juni 2018 is Robbert Weddepohl bij ISS Facility Services verantwoordelijk als directeur Catering & Hospitality als opvolger van Frank van Zomeren, die deze functie de afgelopen 1,5 jaar op interim basis heeft ingevuld.

Weddepohl heeft uitgebreide ervaring in de hospitalitybranche. Hij werkte eerder in de sales voor InterContinental Hotels Group en het Amsterdam American Hotel en als General Manager bij Golden Tulip. De laatste 4,5 jaar was hij werkzaam in verschillende managementfuncties bij Van Der Valk Hotels & Restaurants. Bij Van der Valk ontwikkelde hij diverse hospitality-proposities voor de zakelijke markt.

Weddepohl is enthousiast over zijn nieuwe functie bij ISS: “Ik heb enorm veel zin om bij ISS aan de slag te gaan met een mooi team van enthousiaste mensen om de hospitality en gastvrijheid verder te professionaliseren. Graag neem ik mijn hotelachtergrond mee en breng deze kennis graag mee in de organisatie om met de ISS-collega’s de cateringbeleving voor onze accounts naar een hoger plan te tellen. “The Power of Human Touch” is de internationale slogan van ISS, waar ik me volledig mee kan identificeren. Met onze mensen maken we immers het verschil”.

Over ISS
ISS Facility Services werd in 1901 in Kopenhagen (Denemarken) opgericht. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste facilitaire dienstverleners ter wereld. ISS levert een breed scala aan diensten, zoals facility management, cleaning services, catering services, security services, support services en property services. ISS behaalde in 2015 wereldwijd een omzet van € 10,7 miljard. ISS heeft meer dan 500.000 medewerkers, is in meer dan 50 landen actief in Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en Latijns-Amerika, en werkt voor duizenden klanten in zowel de publieke als de private sector. In 2017 werd het bedrijf door de MT-Top 500 Beste Bedrijven van Nederland uitgeroepen tot beste bedrijf in de categorie Schoonmaak, catering en beveiliging.

Delen