Rob Druijts nieuwe key account manager Hazet

Schoonmaakjournaal - Hazet - Rob DruijtsRob Druijts is in dienst getreden van Hazet, in de functie van key account manager. Vanaf 2000 tot 2016 werkte Rob bij King Nederland en Kimberly-Clark als (key) account manager. In zestien jaar tijd deed hij veel ervaring en kennis op het gebied van de facilitaire dienstverlening en producten op.

Druijts: “Mijn verwachting is realiteit geworden. Het ware familiegevoel kwam overduidelijk naar voren tijdens het warme en oprechte welkom, bij het kennismaken met de collega’s. Ik wil als key account manager een bijdrage leveren aan de ambitieuze groeidoelstellingen van Hazet en de eerste stappen zijn inmiddels al gezet!’’

Vanuit het hoofdkantoor van Hazet aan de Pieter Lieftinckweg 30 in Zaandam is Rob werkzaam. Het team van Hazet wenst Rob veel succes in zijn nieuwe uitdaging!

Over Hazet
Hazet is een totaalleverancier met een uitgebreid en divers assortiment. Wij zorgen ervoor dat onze klanten kosten kunnen besparen, waardoor de werkprocessen worden geoptimaliseerd op een duurzame wijze. Als one-stop-shop groothandel op de Nederlandse markt maken wij deel uit van een groot internationaal netwerk. Wij zijn partner van igefa en INPACS en kunnen hierdoor grenzeloze en betrouwbare kwaliteit aanbieden.