Renno Guitjens benoemt tot salesmanager Benelux MTS Euro Products

mei 9, 2018 in Nieuws

Importeur van hygiënepapier en -dispensers MTS Euro Products uit Maassluis breidt haar salesteam uit voor een nog meer professionele verkooporganisatie in de Benelux. Deze uitbreiding heeft de benoeming van Renno Guitjes tot salesmanager Benelux tot gevolg.

“Als kennispartner hechten we veel waarde aan het persoonlijk contact met onze relaties”, legt commercieel directeur Sander Ekhart uit. „Renno Guitjens werkt al 12 jaar als accountmanager bij MTS Euro Products. We zijn dan ook trots dat Renno is benoemd tot salesmanager Benelux.“

“Met een nog professionelere verkooporganisatie kunnen we adequater inspelen op wensen en behoeften op de markt”, vervolgt Ekhart. “Renno Guitjens zal het bestaande salesteam aansturen en blijft uiteraard zijn eigen relaties onder zijn hoede houden. Wie Renno op korte termijn wil spreken en ontmoeten, kom naar onze stand in hal 11 op Interclean Amsterdam”, juicht Ekhart toe.

Over MTS Euro Products
MTS Euro Products in Maassluis importeert en levert sinds 1991 op internationale schaal een compleet assortiment aan onder andere hygiënepapier, dispensers, poetslappen, zepen, nonwoven doeken en absorptiematerialen. Met ruim 25 jaar kennis en ervaring zijn we een belangrijke kennispartner voor onze (potentiële) klanten. Of het nu gaat om het absorptievermogen van papieren handdoekjes, de voor- en nadelen van verschillende dispensers, of het gebruik van nonwoven poetsdoeken of poetslappen vervaardigd uit oud textiel.

MTS Euro Products lanceert 2e eigen dispenserlijn op Interclean

Delen