Renee Jacobs sales manager new business Benelux Office Depot

december 11, 2017 in Nieuws

Office Depot Europe, internationaal leverancier van werkplekoplossingen, heeft vandaag bekendgemaakt, dat Renee Michelle Jacobs is aangesteld als nieuwe sales manager new business Benelux. In deze functie is Renee Jacobs verantwoordelijk voor de strategische benadering van nieuwe markten en productcategorieën en het aantrekken van nieuwe klanten onder grotere bedrijven en overheidsinstellingen. Tot november was Renee Jacobs global business development executive bij Staples Advantage.

Renee Jacobs neemt tien jaar saleservaring mee naar Office Depot. De laatste vijf jaar was zij werkzaam bij Staples, waar zij veel internationale ervaring opdeed in New Business en Global Business Development. Renee Jacobs vervangt Ruben van ’t Loo, die de functie bijna drie jaar heeft bekleed.

Renee Jacobs licht toe: “In de wereld van kantooroplossingen is het van groot belang nieuwe markten en productcategorieën aan het portfolio te blijven toevoegen. Ik zie deze functie als een kans waar ik mijn internationale en saleservaring kan inzetten door op strategisch niveau mee te denken over de richting, die Office Depot op gaat. Ik kijk uit naar deze nieuwe stap, die ik met veel vertrouwen tegemoet ga.”

Over Office Depot Europe
Office Depot Europe is een vooraanstaande leverancier van producten, diensten en oplossingen voor elke werkplek – of deze werkplek nu op kantoor, thuis, op school of in de auto is. Met meer dan 25 jaar ervaring zorgt Office Depot Europe ervoor dat klanten hun werk optimaal kunnen uitvoeren: productiever, efficiënter, duurzamer en met lagere kosten. Office Depot Europe levert alles wat klanten nodig hebben in hun werkomgeving, zoals technologie, kantoorartikelen, print- en documentdiensten, bedrijfsondersteunende diensten, facilitaire producten, meubilair en schoolartikelen. Office Depot en Viking zijn de twee belangrijkste merken.

Sinds 2017 is Office Depot Europe onderdeel van de AURELIUS Group. Office Depot Europe heeft een omzet van circa € 2 miljard en heeft zo’n 6000 medewerkers in dienst. Het bedrijf bedient consumenten en bedrijven in 14 landen en maakt gebruik van een wereldwijd netwerk van eigen vestigingen, joint ventures, franchise- en licentie-ondernemingen en alliantiepartners. Het hoofdkantoor is gevestigd in Venlo.

Meer informatie vindt u op www.officedepot.nl, officedepot.blog, Twitter en LinkedIn

Delen