Provincie Groningen wint Integron Facility Beleving Award 2018

Integron heeft voor het negende jaar op rij de Facility Beleving Award uitgereikt aan de organisatie die het beste presteert op het gebied van facility beleving. Dit jaar viel de eer te beurt aan het facilitair bedrijf van Provincie Groningen. Zij werd door hun eindgebruikers uitvoerig geprezen voor onder meer de klantvriendelijkheid.

Cees Tetteroo, facility manager van Provincie Groningen, nam de award in ontvangst tijdens het event Dag van de Gastbeleving op dinsdag 20 november. De overige genomineerden waren ANWB en Gemeente Krimpen aan den IJssel. ANWB ging al zesmaal met de award naar huis.

Belevingsonderzoeken
De nominaties van de Facility Beleving Award komen voort uit ruim 60 door Integron uitgevoerde facility belevingsonderzoeken in het afgelopen jaar. De drie organisaties met de beste tevredenheidscores over het facilitair bedrijf zijn uiteindelijk genomineerd.

Over Integron
Enthousiaste eindgebruikers zijn de belangrijkste energiebron voor facilitaire teams en richtinggevend voor de voortdurende ontwikkeling van een organisatie. Neemt de waarde voor en de waardering van interne klanten toe, dan leidt dit ook tot een positievere werkbeleving van het facilitaire team. Het benutten van potentieel zorgt dat organisaties het beste uit facilitaire teams halen. Integron biedt onderzoek en inzicht en informeert en activeert organisaties om het beste uit eindgebruikers en facilitaire teams te halen.

Leestip:

Provincie Groningen: “We streven naar een gastvrije organisatie die optimaal ontzorgt”

×