Persoonlijke Triple-T trolley voor Schoonmaker van het Jaar

Schoonmaakjournaal - Triple-T voor Schoonmaker-van-het-Jaar DannyDanny Jalhay, Schoonmaker van het Jaar 2016, heeft zijn eigen Triple-T trolley. Op zijn werkplek bij Hago Rail Services is Danny in het zonnetje gezet door zusterbedrijf en partner Alpheios, te midden van voorbijgangers en collega’s.

Danny werd eind vorig jaar in kasteel Henkenshage in St. Oedenrode uitgeroepen tot Schoonmaker van het Jaar. De jury van de Golden Service Awards maakte de uitslag bekend. Waarom Danny? Volgens de jury onderscheidt hij zich door zijn enorme inzet en servicegerichtheid. “Op Maastricht Centraal Station is Danny een bekend en gewaardeerd gezicht. Zijn meest voorname doel is een schone reis voor de treinreiziger bewerkstelligen. Dit doet hij met veel toewijding en plezier. Dat mag beloond worden.”

Triple-T trolley voor Danny
De behaalde prestatie van Danny maakte ook bij Alpheios grote indruk. In de centrale hal van Maastricht CS verzamelden zich een aantal collega’s van Hago Rail Services en Alpheios om hem met een feestelijke overdracht zijn eigen, gepersonaliseerde Triple-T trolley te overhandigen. Aan de buitenzijde van deze Alpheios werkwagen is het moment van Danny’s huldiging goed zichtbaar: zijn hoogtepunt in 2016. De binnenkant van de werkwagen is helemaal modulair en op maat ingericht, volledig naar wens van de enthousiaste treinschoonmaker met onder andere diverse boxen van verschillende formaten, een 7-moppenbak en een ergonomische gereedschapssteel. Na afloop van de uitreiking werd het geheel feestelijk afgesloten met een stuk echte Limburgse vlaai.

Alpheios wenst Danny veel schoonmaakplezier en -gemak in 2017!

×