Patricia Ghering benoemd tot algemeen directeur Facilicom België

december 6, 2017 in Nieuws, België

Patricia Ghering is aangesteld als algemeen directeur van Facilicom Group België. Zij blijft, na een periode van negen maanden als ad interim directeur, de ingeslagen weg van stabilisering, ambitieuze groei en de kanteling naar innovatieve en klantgerichte organisatie leiden.

Patricia Ghering studeerde commerciële economie en is sinds 2006 aan de slag bij Facilicom Group, waar zij een ruime ervaring opbouwde in diverse managementfuncties. De voorbije jaren was zij negen jaar commercieel directeur Gom in Nederland, twee jaar commercieel directeur in Frankrijk en drie jaar verantwoordelijk voor de aansturing van strategische projecten voor Facilicom internationaal. Voordat Patricia als ad interim directeur werd benoemd, was ze actief als marketing & business development directeur in België.

Klantgerichte aanpak
Geert van de Laar, CEO van Facilicom Group: “De afgelopen maanden heeft Patricia op een succesvolle wijze, op interim basis, leiding gegeven aan onze organisatie in België. Succesvol omdat zij collega’s weet te inspireren en onze dienstverlening naar opdrachtgevers op een hoger niveau weet te brengen door een klantgerichte aanpak met oog voor de toegevoegde waarde van facilitaire diensten voor de core business van onze opdrachtgevers.”

Fundamentele transitiefase
Patricia Ghering: “Ik ben ontzettend trots dat ik als algemeen directeur Facilicom Group België ben aangesteld. Met grote zorg voor onze medewerkers en toonaangevende klanten binnen onze Belgische bedrijven (onder meer Gom, Trigion, Prorest, Facilicom Solutions, One en Axxi4You) gaan we een fundamentele transitiefase in. Hierbij staan de klant, haar bedrijfsprocessen en onze medewerkers centraal. Als echte business partner bieden we waardeproposities op maat aan, die ervoor zorgen dat de klant haar focus kan houden op de core business. Facilicom Group België spreekt hiermee de ambitie uit  om in 2020 de meest klantgerichte facilitaire dienstverlener van België te willen zijn.”

Als algemeen directeur Facilicom België maakt Patricia Ghering deel uit van de directieraad van Facilicom Group. Zij rapporteert aan CEO Geert van de Laar.

Over Facilicom Group
Facilicom Group is als grote, van origine Nederlandse facilitaire totaaldienstverlener, actief in vestigingen in Nederland, België, en Engeland.  Facilicom biedt werkgelegenheid aan ruim 30.000 medewerkers. Facilicom is onder meer actief in de branches schoonhouden, beveiliging, horeca & catering, facilitair management en bouw & installatie. Het bedrijf levert voor steeds meer opdrachtgevers combinaties van diensten, gebundeld in een geïntegreerd pakket. Door de latere internationalisering heeft het bedrijf inmiddels gekozen voor de naam Facilicom Group. Sinds de oprichting in 1966 is het hoofdkantoor gevestigd te Schiedam. In België kent de Group een omzet van € 195 miljoen met 4500 medewerkers.

Delen