Parijs startpunt inspiratiesessies CSU en hoteliers

maart 16, 2018 in Nieuws

CSU Hotel Services is kennispartner voor de hotelbranche voor housekeeping, stewarding en aanvullende diensten. Met de input van top hoteliers vanuit een klantadviesraad werken we samen aan de toekomst. Het startpunt is een unieke kennissessie in Parijs. Op 12 maart vond de eerste kennissessie plaats, onderdeel van een minitrip met de Thalys naar Parijs. 

Door gezamenlijk de krachten met klanten te bundelen, wordt vanuit de behoefte van hoteliers de innovatie en toekomstige vernieuwingsagenda van CSU vastgesteld. Dit doen we deze dagen dus letterlijk in sneltreinvaart door te netwerken, te leren en elkaar te inspireren. De klantadviesraad van hoteliers komt meerdere keren per jaar bijeen.

Over CSU
CSU is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Eindhoven en Rijswijk. CSU biedt werk aan 14.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert.

Delen