Overname Zaan Textieldruk & Borduren past bij imago Hazet

maart 1, 2018 in Nieuws

“We zijn verheugd te vermelden dat Hazet eind 2017 Zaan Textieldruk & Borduren (voorheen Promotional Industries) heeft overgenomen. Zaan is inmiddels verhuisd naar het hoofdkantoor in Zaandam.” Hazet gebruikte de afgelopen maanden om de productie op te starten en uit te bouwen. Beide bedrijven behouden hun handelsnaam.

Zaan Textieldruk & Borduren voerde al 15 jaar druk- en borduurservice uit voor een breed scala aan klanten, waaronder de specialistische afdeling van Hazet. “Na diverse gesprekken over de raakvlakken van beide organisaties zijn we gezamenlijk tot de conclusie gekomen, dat een samenwerking voor beide partijen, en bovenal de klanten, meer voordeel gaat opleveren. Zaan Textieldruk & Borduren en Hazet versterken elkaar enorm als het gaat om het leveren en produceren van bedrijfskleding, promotioneel textiel en aanverwante artikelen”, vertelt Wanda van ’t Veer commercieel directeur/eigenaar van Hazet .

Met de overname heeft Hazet nu een eigen zeef-, textieldrukkerij en borduurinrichting in huis. “We kunnen het plotten en printen van digitale transfers aanbieden. Dit is vooral bij kleinere oplages heel handig en betaalbaar!”

De overname van Zaan Textieldruk & Borduren sluit tevens goed aan bij de branchesegmentatie, die Hazet sinds het begin van dit jaar heeft ingezet. “Op specialistische wijze kunnen wij voor schoonmaakbedrijven, horeca, leisure, (food)industrie en gezondheidszorg alle sport-, bedrijfs- en promotiekleding verzorgen, alsmede bedrukte paraplu’s, mutsen, flipoverhoezen, et cetera. Dit zorgt voor een permanent en professioneel imago dat past in onze totale assortiment van concepten en oplossingen.”

Op de foto v.l.n.r. Dave Prins, Jolanda Prins-Bergevoet, Wanda van ’t Veer en Edward Bergevoet

Nieuwsgierig hoe een zeefdrukmachine werkt? Tim Wortelboer en Dave Prins tonen het u op YouTube

Over Hazet
Hazet is totaalleverancier op het gebied van schoonmaakmiddelen, -materialen en –machines, hulpmaterialen, papier, bedrijfskleding, disposables en guest supplies. Een belangrijke kernwaarde is dat wij servicegericht naar potentiële oplossingen voor uw toepassing kijken om hierdoor zo productief en efficiënt mogelijk te kunnen werken. De one-stop-shop groothandel maakt deel uit van een internationaal netwerk.

Gerelateerd artikel: Hazet verzorgt bedrijfskleding nieuwe 1nergiek

Delen