Overname Schemmekes Food Cleaning versteviging voor VLS Groep

januari 19, 2018 in Nieuws

De VLS Groep heeft met ingang van 1 januari 2018 de activiteiten van Schemmekes Food Cleaning overgenomen. Schemmekes Food Cleaning is een gerenommeerde partij in de reiniging en desinfectie voor de food industrie en periodieke reiniging van productieruimtes. Het merk Schemmekes Food Cleaning zal worden gehandhaafd en blijft een zelfstandig onderdeel van de VLS Groep. De oprichter en huidig algemeen directeur Rob Schemmekes blijft commercieel betrokken bij dit bedrijfsonderdeel.

Dennie van Leeuwen, algemeen directeur van de VLS Groep is blij met deze uitbreiding: “Hiermee bevestigen we onze intenties om onze positie in de schoonmaakbranche in het algemeen, en de food industrie in het bijzonder, te versterken. Dit traject past dan ook binnen de strategie van de schoonmaakdivisie van de VLS Groep om te investeren in specialismen. Bestaande klanten blijven naast het vertrouwde merk Schemmekes Food Cleaning overigens dezelfde gezichten zien en dezelfde kwaliteit dienstverlening behouden. Waar we direct voordelen zien voor onze klanten, zullen we deze uiteraard gelijk bespreken.”

Versteviging positie
Schemmekes Food Cleaning (SFC) heeft een brede portfolio opgebouwd aan opdrachtgevers, zoals slachterijen, vleesverwerkende bedrijven en conserven- en groentebedrijven in halffabricaat of eindproduct. De VLS Groep heeft als doel gesteld om extra groeiperspectief te creëren binnen specifieke segmenten, waaronder de foodsector. Door de geleidelijke integratie van Schemmekes Food Cleaning is daarmee een volgende stap gezet.

Op de foto (staand) Sven Schemmekes (l) en Anno van Luxemburg (VLS) en (zittend) Rob Schemmekes en Dennie van Leeuwen (r)

Over VLS Groep
VLS is een regionaal georiënteerde facilitair dienstverlener met een landelijke dekking. VLS Schoonmaak heeft zich gespecialiseerd in regulier schoonmaakonderhoud voor kantoren, zorginstellingen en overige instanties. VLS Multiservice richt zich voornamelijk op de specialistische reiniging van onder meer trappenhuizen, kantoorpanden en treinstations maar ook op de levering van specialisten voor de reiniging van bijvoorbeeld voetbalstadions.

Delen