Oproep CSU: “Doe mee aan de Nationale MeewerkWeek”

oktober 18, 2017 in Nieuws

MeeWerkWeek logoWaardering tonen, inzichten krijgen om tot verbeteringen te komen én fun: dat is de Nationale MeewerkWeek. Ga van maandag 13 tot en met vrijdag 17 november een dag aan de slag op uw eigen werkvloer en laat zien dat uw medewerkers centraal staan.

“Als mensenbedrijf geloven we in betrokkenheid en zetten we medewerkers centraal. We vinden het belangrijk dat iedereen in de organisatie een helder beeld heeft van wat zich in onze core business afspeelt. Daarom organiseren we al dertien jaar de CSU MeewerkWeek. CSU’s directeuren, managers en kantoormedewerkers steken samen met hun schoonmaakcollega’s de handen uit de mouwen. Zo ervaren ze wat het betekent om elke dag excellente dienstverlening neer te zetten”, aldus kondigt CSU aan.

Nationale MeewerkWeek
Zij aan zij met elkaar werken is goed voor iedereen, daar is CSU van overtuigd. Het vergroot wederzijds begrip, geeft inzicht om tot verbeteringen te komen én het is ook gewoon heel leuk om te doen! In 2015 namen we het initiatief om de CSU MeewerkWeek landelijk uit te rollen: de Nationale MeewerkWeek was een feit.

Uw medewerkers centraal!
Alweer voor het derde jaar gaan directies en managers van bedrijven en instellingen aan de slag op hun éigen werkvloer. Van inpakken tot administratie. Van telefoondienst tot orderverwerking. Steeds meer bedrijven in Nederland haken aan. “We nodigen u uit om mee te doen aan dit unieke initiatief!”, roept CSU op.

Laat ook zien dat uw medewerkers centraal staan, help ze mee en geef ze aandacht. Werk van maandag 13 tot en met vrijdag 17 november een dag(deel) mee met uw eigen personeel.

Wat levert deelname aan de Nationale MeewerkWeek u op?
Een hogere arbeidsmotivatie van uw medewerkers. Een ijkpunt voor uw strategische visie. Inzicht in de efficiëntie van uw primaire processen. Nog maatschappelijk verantwoorder ondernemen.

Doet u mee? Dan maken wij het u heel makkelijk. Met kant-en-klare hulpmiddelen (onder meer een intern bericht, logo, website en persbericht) verlenen we u ondersteuning om de Nationale MeewerkWeek in- en extern meer bekendheid te geven. Haal rendement uit dit bijzondere initiatief en meld u kosteloos aan op www.nationalemeewerkweek.nl of stuur een e-mail naar info@nationalemeewerkweek.nl.

Volg de Nationale MeewerkWeek ook op LinkedInFacebook en Twitter.

 

Delen