Op 15 juni viert Nederland opnieuw De Dag van de Schoonmaker

mei 4, 2018 in Nieuws, Schoonmaakmensen

Opnieuw zal 15 juni in het teken staan van De Dag van de Schoonmaker. “Vorig jaar sloten 111 bedrijven zich aan en werden bijna 80.000 schoonmakers op 15 juni in het zonnetje gezet. Een compliment, een momentje van bezinning of een presentje; de initiatieven en reacties waren heel bijzonder. We hopen – en verwachten gezien de reacties die we nu al krijgen – dat aankomende vrijdag 15 juni weer zo’n grote dag wordt. Een dag waarop we onze trots en dankbaarheid aan onze schoonmakers laten blijken.”

Het organisatieteam achter De Dag van de Schoonmaker – een team van Vebego, Hago Zorg, HECTAS Facility Services en Schoonmaakjournaal – hebben er weer zin in. “Wij kijken nu al uit naar 15 juni. De eerste twee edities van De Dag van de Schoonmaker waren zo hartverwarmend. Geweldig!”

Koffie met taart of compliment
Aandacht, waardering en respect zijn wederom de drie pijlers van deze landelijke dag. Met een cadeautje, bos bloemen of een gezamenlijk kopje koffie met taart geven schoonmaakbedrijven en eigen diensten extra aandacht aan hun schoonmaakmedewerkers. Daar waar de eerste editie ruim 50.000 en de tweede editie bijna 80.000 blijken van erkenning en waardering opleverden, daar roept het organisatieteam nu de opdrachtgevers ook op om mee te doen.

Schoonmakers zijn belangrijk
“Een dag speciaal voor al onze schoonmakers; van schoonmaakbedrijven, eigen diensten tot specialistisch reinigingsbedrijven. Dat is toch een fantastische gelegenheid om hen te laten weten hoe belangrijk zij zijn. Voor ons bedrijf en onze klanten, voor de leef- en werkomgeving. Kortom, zij zijn en maken onze branche! Dus haak aan en vier De Dag van de Schoonmaker met ons mee”, nodigt het organisatieteam uit.

Uw idee en portemonnee
Meedoen met De Dag van de Schoonmaker is eenvoudig en kunt u naar eigen idee en portemonnee invullen. Op 1 mei gaat de vernieuwde website www.dedagvandeschoonmaker.nl live. Wie deze website bezoekt, wordt meegenomen in het enthousiasme van deze landelijke vakdag. Verder is er de communicatietoolbox met tips & tricks om in de regionale media onder de aandacht te kunnen komen. Uiteraard ook op de website inspiratie en ideeën om De Dag van de Schoonmaker te vieren.

Sociale media
De Dag van de Schoonmaker op de sociale media volgen? Dat kan op:
Facebook https://www.facebook.com/dedagvandeschoonmaker
Twitter @ddvdsm
en Instagram www.instagram.com/schoonmaakjournaal.

We dagen u en uw team uit voor een ludieke, bijzondere, hartverwarmende bijdrage of een of meer van deze media. Mail uw post naar info@dedagvandeschoonmaker.nl

 

Delen