Onderhoudsbedrijf Spaarnelanden kiest voor innovatief partnerschap met Dolmans

“Een innovatieve partner die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, meedenkt en een totaalpakket aan schoonmaakdiensten aanbiedt, daar waren wij naar op zoek.” Met de uitspraak verduidelijkt Robert Oosting, directeur van Spaarnelanden, waarom zijn bedrijf recent koos voor Dolmans Schoonmaak Diensten.

Dolmans verzorgt vanaf januari 2019 het schoonmaakonderhoud, de glasbewassing en sanitaire voorzieningen op negen locaties in Haarlem en Zandvoort van integraal onderhoudsbedrijf Spaarnelanden. De overeenkomst wordt afgesloten voor twee jaar met mogelijkheid tot verlenging tot uiterlijk 1 januari 2025. Centraal in de opdracht staan het leveren van schoonmaakkwaliteit en het implementatieproces, duurzaamheid én partnership. Deze thema’s kwamen ook duidelijk naar voren in het voorstel.

Ronald Boesjes, commercieel directeur van Dolmans Schoonmaak Diensten: “Binnen onze dienstverlening stimuleren we proactief gedrag van onze medewerkers. Ze kloppen niet bij het eerste probleem aan bij de opdrachtgever. Ze lossen het eerst en vooral zelf op. En dat spreekt, zoals blijkt, ook een klant als Spaarnelanden aan.”

Op de foto de ondertekening van de overeenkomst door Robert Oosting, directeur van Spaarnelanden (l) en Ronald Boesjes, commercieel directeur van Dolmans Schoonmaak Diensten

Over Spaarnelanden
Onderhoudsbedrijf Spaarnelanden is een integraal onderhoudsbedrijf dat zorgt voor een prettig leefbare en goed bereikbare openbare ruimte in Haarlem en omgeving. Het bedrijf heeft een veelzijdige pakket aan taken en verantwoordelijkheden, waaronder afvalinzameling, parkeermanagement, beheer en onderhoud van straten, gevels, voertuigen, wagenparken, openbaar groen, schooltuinen en speelvoorzieningen en de bestrijding van gladheid en plaagdieren. Met een hoge mate van maatschappelijke betrokkenheid zorgt Spaarnelanden voor mens en milieu.

Over Dolmans
Dolmans in IJsselstein begon zestig jaar geleden als schoonmaakbedrijf, maar doet inmiddels veel meer dan schoonmaken. Met zo’n 2000 medewerkers vormt zij een groep van specialisten die net een stapje extra zet voor duizenden klanten als het gaat om schoonmaak, calamiteiten, asbest sanering, facility management en specialistische reiniging. De Dolmans Groep bestaat uit: Dolmans Schoonmaak Diensten, Dolmans Calamiteiten Diensten, Dolmans Specialistische Reiniging, Dolmans Facility Management en Dolmans Milieu Techniek.

×