NRTO-keurmerk UL-Team bevestigt professionaliteit en kwaliteit

nrto-keurmerkOpleidingsbureau UL-Team heeft het NRTO-keurmerk ontvangen, een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld, dat UL-Team voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Hiermee toont UL-Team aan dat ze voldoet aan de hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. “Ik ben super trots dat we dit zo snel bereikt hebben. Trots op onze medewerkers en trainers voor hun inzet”, reageert directeur Belinda Dekkers van UL-Team.

Keurmerk geeft zekerheid
Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

Waardering
Een training heeft alleen effect, als deze aansluit bij de praktijk van de deelnemer en ruimte biedt aan iedere deelnemer om te groeien. Dit is wat UL-Team bereikt en waarvoor haar opdrachtgevers UL-Team waarderen. Het resultaat: in 2016 zijn de trainingen en opleidingen van UL-Team beoordeeld met een 8,7!

Over UL-Team
UL-Team biedt verschillende facilitaire (vak)opleidingen en trainingen aan op gebied van schoonmaak, gastvrijheid, veiligheid, management en communicatie voor operationele medewerkers tot en met middle-management van het facilitaire en/of schoonmaakbedrijf. Wij ondersteunen de visie dat professionele, vakkundig opgeleide en gemotiveerde medewerkers een onmisbare factor is voor een succesvolle bedrijfsvoering. Als een van de grootste opleiders binnen de facilitaire branche werken wij graag als businesspartner met u samen om uw medewerkers naar een hoger niveau te tillen. Wij bieden maatwerk waarbij wij een duurzaam effect realiseren voor de deelnemers en uw organisatie.

Facility for Future
Ook voor uw organisatie kan UL-Team een effectieve meerwaarde leveren. Wilt u meer weten of heeft u specifieke wensen? We ontmoeten u graag op Facility for Future, stand C25. Gratis aanmelden kan hier.

 

 

×