Novon neemt schoonmaakwerk van Van der Haar over

januari 25, 2018 in Nieuws

Door bundeling krachten en specialisaties meer slagvaardigheid op de Veluwe: schoonmaakbedrijf Van der Haar uit Epe is op 4 december 2017 een samenwerking aangegaan met Novon Schoonmaak uit Zwolle. “Slagvaardigheid en specialisatie, dat is waar we samen voor gaan”, aldus Remon van der Haar.

Schoonmaakbedrijf Van der Haar gaat zich volledig richten op de zogenaamde specialistische reiniging, zoals glasbewassing en vloeronderhoud. Novon heeft de reguliere schoonmaakwerkzaamheden bij de opdrachtgevers van Van der Haar overgenomen, inclusief de schoonmaakmedewerkers. Elbert Jan Hesse: “We verzorgen al schoonmaak van onder meer kantoren, scholen en recreatieparken op de Veluwe. De samenwerking biedt ook onze medewerkers meer mogelijkheden in hun eigen regio.”

Beide organisaties hebben korte lijnen, kennen de regio, doen wat ze zeggen en kunnen bouwen op jarenlange ervaring. Ieder op hun eigen vakgebied. Leuk detail: Van der Haar verzorgt voor Novon de specialistische werkzaamheden in de regio Hattem – Heerde – Epe – Vaassen – Apeldoorn.

Op de foto Elbert Jan Hesse (l) en Remon van der Haar (r)

 

Delen