NIVO Groep versterkt directieteam met Pieter Oosterloo

juni 13, 2018 in Nieuws

Pieter Oosterloo is 1 juni gestart als directeur facilitair bij NIVO Groep. Oosterloo is in deze functie verantwoordelijk voor de volledige schoonmaakdienstverlening. Hij gaat zich richten op het verder uitbouwen van de schoonmaakactiviteiten en het verhogen van de klant- en medewerker tevredenheid.

Oosterloo (36): “NIVO is een fantastisch bedrijf met een moderne en vooral duurzame kijk op facilitaire zaken. Met een uitgebreid dienstpakket kunnen we opdrachtgevers maximaal ontzorgen en zijn we in staat te bouwen aan duurzame relaties. NIVO denkt groot in concepten en is flexibel genoeg om snel te schakelen.”

Pieter Oosterloo werkte hiervoor ruim 15 jaar bij HECTAS Facility Services in diverse managementfuncties en was verantwoordelijk voor de schoonmaakdienstverlening, de industriële schoonmaak en de implementatie van innovatie binnen het bedrijf.

Algemeen directeur en eigenaar van NIVO, Annette van der Meulen: ”Met trots melden we dat de directie van de NIVO Groep is versterkt door Pieter Oosterloo, een logische stap in de ontwikkeling van ons bedrijf. Na een uitgebreide periode van verkennende gesprekken over de doorgroei van de NIVO Groep, kwamen we tot de conclusie dat we onze krachten gaan bundelen.

Over NIVO NOORD
De NIVO groep opereert sinds 1992 in Noord Nederland en heeft vestigingen in Leeuwarden, Zwolle, Bolsward en Groningen. Met ruim 1000 medewerkers is het één van de grootste facilitaire dienstverleners in het noorden. NIVO richt zich op schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging,  calamiteitenreiniging en asbest- en milieutechniek. De vier kernwaarden van NIVO zijn daadkrachtig, dienstverlenend, kwaliteit en transparant. De slogan van de organisatie: Samen maken wij NIVO.

Delen