#nieuwsnotendop week 13: Blinck Schoon, FMXXL, Gom, Kärcher en schoonmaakcode

Nieuw Kärcher Center Urk: multibrand-service onder één dak
Op 29 maart opende het nieuwe Kärcher Center in Urk feestelijk haar deuren. Door deze nieuwe vestiging (die verband houdt met de overname van ASIX reinigingsmachines) kan nu ook het noorden van het land rekenen op regionale service. Luc Gerssen, commercieel manager bij Kärcher: “Voor de professionele markt zijn het uiteraard onze bekende productlijnen: de veegzuigmachines, stofzuigmachines, hogedrukreinigers, stoomreinigers, schrobmachines… Maar ook gemeentevoertuigen als grote veegmachines zitten in het aanbod.” Het pand wordt tevens gebruikt door Van Der Reest Machines, exporteur en importeur van gebruikte machines, wat multibrand-service onder één dak mogelijk maakt.

CBRE breidt schoonmaakcontract met Blinck Schoon uit
“Als bestaande klanten tevreden zijn, is dit fijn om te horen maar wij vinden het een nog groter compliment als de klant besluit het reguliere contract uit te breiden of te verlengen”, kondigt Blinck Schoon aan, waarmee de facilitair dienstverlener refereert naar Vastgoedbedrijf CBRE op de Zuidas in Amsterdam.

Vastgoedbedrijf CBRE besloot tot een uitbreiding van het schoonmaakcontract met Blinck Schoon. Anton Vinck, directeur-eigenaar van Blinck: “Deze klant is blij met de dienstverlening van Blinck, de kwaliteit waar wij voor staan en dat we ‘gewoon’ doen wat we beloven.” Per 1 maart is Blinck gestart in het gebouw HANDEL, een kantoorgebouw aan de Zuidas, in de parkzone aan de Fred. Roeskestraat. Het kleinschalige kantoorpand bestaat uit drie paviljoens met bedrijven in de financiële sector. Waarvoor de Uitblinckers van Blinck Schoon zich inzetten, leest u via deze link.

3e regionale ondertekening Schoonmaakcode: “Voorbeeldgedrag begint bij jezelf”
“Wie kwaliteit vraagt van zijn medewerkers, moet zelf ook kwaliteit leveren”. Op 27 maart vond de derde regionale ondertekening van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in 2019 plaats. Gastheer Beercoo Schoonmaakgroep: “De Code Verantwoordelijk Marktgedrag is als stevig signaal uit de markt nog steeds nodig. Daarom zijn wij heel blij met deze nieuwe ondertekenaars”. De nieuwe ondertekenaars zijn: Best Facilities, F.B. Schoonmaakonderhoud, Hartman Facilitair, Gemeente Lansingerland, Just Clean Bedrijfsdiensten, Kroonint Cleaning & Coating Products, SRD Bedrijfsdiensten, VvE de Waterstadtoren, WIM Facility Services en Stichting DOK.

Tonny Post versterkt team facilitair specialist FMXXL
Tonny Post versterkt vanaf 3 april het team van consultants bij facilitair specialist FMXXL. “Tonny mag direct starten met een mooie huisvestingsopdracht bij Menzis in Groningen”, introduceert Simon Huismans, founder van FMXXL. Met de uitbreiding van Tonny haalt FMXXL een ervaren projectleider binnen op het gebied van herhuisvesting; Tonny bouwde in het facilitaire vakgebied ruim 15 jaar ervaring op als interim-manager, projectmanager en leidinggevende met als speerpunten de zorg en onderwijsbranche.

Gom afvalscan pakt grijs afval-gebied aan
Met de afvalscan biedt Gom bedrijven die duurzame oplossingen voor hun afval zoeken de helpende hand. De innovatieve scan geeft bedrijven inzicht in de afvalstromen en levert een advies op over hoe afval optimaal te scheiden en af te voeren is. Voor de scan is Gom een samenwerking aangegaan met afvalverwerkingsbedrijf Milieu Service Nederland. Het AFAS Circustheater in Scheveningen pakte de – verrassende – primeur.

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...