#nieuwsnotendop met Atir, Diversey, Dolmans, Rietbroek en Zone3

Diversey en Dolmans kiezen voor een goed gevoel
Dolmans heeft ongeveer 2000 specialisten die met alle zorg, aandacht en vakmanschap facilitaire diensten verlenen. Dolmans koos voor Diversey voor het systematisch vloeronderhoud. Vanaf 1 mei gebruiken de Dolmans specialisten de Diversey producten op al hun locaties voor kwalitatief goede vloeren en tevreden opdrachtgevers. Onderdeel van de overeenkomst is dat Diversey de trainingen verzorgt voor Dolmans. De eerste vond op 29 mei plaats met Rob Braam, applicatie expert bij Diversey, en Dinant van Tongeren.

20 juni: inspiratiemiddag Schoonmaak is communicatie
Donderdagmiddag 20 juni geven Hans Koper van TranspaClean en Jaap de Wit van Zone3 de presentatie: Schoonmaak is communicatie. Onderdeel van Zone3 is schoonmaakdienstverlening en veel meer voor met name woningcorporaties, gemeentes en VvE’s. Daarnaast zet Zone3 al tientallen jaren succesvol in op social return: werk en opleiding aan mensen met een beperking. TranspaClean, als onafhankelijk digitalisering –en communicatieplatform voor onder meer schoonmaak, laat met praktijkvoorbeelden zien wat transparantie en inzichtelijkheid oplevert voor opdrachtgevers, bewoners/gebouwgebruikers, uitvoerders en de dienstverlener. “Het is de bedoeling onze gasten te verbazen en nieuwe ideeën en  inzichten mee te geven”, kondigt  Hans Koper aan.
Benieuwd? Aanmelden? Dit is de post op LinkedIn.

Rietbroek en Saffier versterken en bevestigen bijzondere band
De Haagse zorginstelling Saffier en Rietbroek – sinds 1991 dienstverlener in glasbewassing en schoonmaakonderhoud – hebben hun overeenkomst voor glasbewassing verlengd. Annemiek Overboom, bestuurder van Saffier, en Peter Rietbroek ondertekenden de overeenkomst.

Dat deze overeenkomst bijzonder is, onderschrijft het feit dat reeds in 1987 directeur en oprichter Peter Rietbroek op 17-jarige leeftijd zijn eerste ramen bij een van de voorlopers van Saffier zeemde. In die tijd vond ook de eerste kennismaking plaats met Coen Mol, de huidige Gebouwenbeheerder van Saffier. Korte tijd later mochten de inmiddels voor zichzelf begonnen broers Rob en Peter Rietbroek de stichting tot hun vaste klantenkring rekenen.

“Saffier staat feitelijk aan de wieg van de huidige AWOG zorgweek”, vertelt Peter Rietbroek. “Enigszins bij toeval deden onze glazenwassers in december 2013 voor het eerst vrijwilligerswerk bij Saffier. Later is dit initiatief omarmd door de hele branche en dat heeft tot de huidige, succesvolle actie ‘Glazenwassers hebben hart van de zorg’ geleid.”

HTC Advies en Atir voegen Consumatics toe aan holding
De holding van HTC Advies en Atir neemt per 1 juli neuromarketingbureau Consumatics uit Amsterdam over. Met deze overname kan Consumatics zich verder ontwikkelen en daarmee ook bij HTC Advies en Atir optimaal bijdragen aan de meest innovatieve oplossing voor consument, medewerker en organisatie.  Consumatics brengt onbewust gedrag van consumenten in beeld met behulp van wetenschappelijk onderzoek, expert visits, Virtual Reality onderzoek en experimenten.

Op de foto v.l.n.r.: Puck Wilbers, Anna Casemier, Helma Loomans en Wenda Linthorst.

×