Nieuw: Buzil snelle basisreiniging Corridor Top Stripper S715

Tijd is geld en dat geldt met name voor de traditionele natte basisreiniging van vloeren. Daarom heeft Buzil zijn assortiment van Corridor vloerreinigings- en onderhoudsmiddelen uitgebreid met de snelreiniger Corridor Top Stripper S 715. S 715 is ideaal voor het verwijderen van de bovenste gebruikslaag bij het topstrippen en ter voorbereiding van de vloer op de eerste en eventuele volgende coating.

Topstrippen is een snelle en voordelige manier om vloeren met coating volledig te saneren. Daardoor hoeft de volledige verwijdering van de coating respectievelijk de basisreiniging minder vaak te worden uitgevoerd. Dat is minder arbeidsintensief en ook beter voor het milieu.

Overal inzetbaar
Corridor Top Stripper is geschikt voor alle watervaste (ook alkalisch gevoelige) elastische vloeren, natuur- en kunststeenvloeren en vloeren van verzegeld hout. De mild alkalische basisreiniger reinigt krachtig, heeft een uitstekende materiaalverdraagzaamheid, en werkt snel en efficiënt. Na de machinale intensieve reiniging met een eenschijfmachine of schuurzuigmachine en een geschikt kussen is naspoelen niet meer nodig. Na het verwijderen van losgekomen vuil volstaat tweemaal naspoelen met water om de vloer klaar te maken voor het aanbrengen van een nieuwe coating. Daarnaast verspreidt de reiniger een aangename geur.

Corridor Top Stripper S 715 is per direct verkrijgbaar in jerrycans van 5 liter of flessen van 1 liter.