NID 2017: Asito sluit partnership met supermarktketen Dirk

oktober 10, 2017 in Nieuws

Nationaal Integratiediner 2012Het is weer zover! Op donderdag 12 oktober vindt de zevende editie van het Nationaal Integratiediner plaats. Om de boodschap van het Nationaal Integratiediner – het vieren van verschillen – breder te kunnen verspreiden, is Asito een partnerschap aangegaan met supermarktketen Dirk: “We gaan er samen een Nationaal feest van maken!”

Het Nationaal Integratiediner is een initiatief dat Asito in 2011 is gestart. Net als voorgaande jaren zullen mensen van verschillende afkomsten voor elkaar koken, samen eten en in gesprek gaan met elkaar. Dit onder het motto het verbinden van mensen + het vieren van verschillen = het benutten van kansen.

Over het partnerschap met supermarktketen Dirk zegt Asito: “Waar we vanuit Asito de zakelijke markt hebben betrokken bij het Integratiediner, gaat Dirk zich richten op consumenten. Dit betekent een enorm potentieel aan nieuwe deelnemers die zelf een Nationaal Integratiediner organiseren in hun buurthuis, sportvereniging of gewoon aan de keukentafel.”

Over deze nieuwe samenwerking spreken de directeuren van ADG, Asito en Dirk. Zij maken zich hard in een opiniestuk in het Algemeen Dagblad om het Integratiediner te laten inburgeren: “Het moet een Nationaal feest worden”.

Gerelateerd artikel: 12 oktober 7e Nationaal Integratiediner: aan tafel tegen vooroordelen 

 

Delen