Nico Vonk versterkt commercieel team Schoonmaakbedrijf Breedweer

maart 6, 2018 in Nieuws

Na ruim 30 jaar werkzaam geweest te zijn bij reguliere en landelijke schoonmaakbedrijven heeft Nico besloten een overstap te maken naar Breedweer. “Door zijn ervaringen bij Succes schoonmaak uit Volendam in de functie van manager marketing & sales en als commercieel directeur bij Robbers schoonmaakdiensten is Nico een zeer waardevolle aanvulling voor het commerciële team van Breedweer”, aldus reageert Jack Stuifbergen.

Per 1 maart 2018 is Nico Vonk begonnen met veel enthousiasme als accountmanager in het commerciële team van Breedweer Facilitaire Diensten, een social enterprise uit Uitgeest. Vonk over Breedweer: “Een uniek bedrijf in de facilitaire branche waar ik met veel trots en passie voor ga werken!”

Nico verwacht dat zijn ruime kennis en ervaring een positieve bijdrage levert aan het verder ontwikkelen van de marktpositie van Breedweer. “Nico en zijn team gaan voor maximale impact!”, concludeert Stuifbergen.

Over Breedweer
Facilitaire dienstverlening met maatschappelijke impact; dat is de missie van Breedweer. Het bedrijf is in 2015 opgericht en heeft inmiddels bijna 100 medewerkers in dienst van wie meer dan de helft een achterstand tot de arbeidsmarkt heeft. Deze medewerkers hebben een volwaardige arbeidsovereenkomst waarbij zij zelfstandig in eigen inkomen kunnen voorzien, daarnaast worden zij duurzaam opgeleid en ontwikkeld door de interne mbo-opleidingen die Breedweer geeft. De ambitie is groot.

Delen