Naam schoonmaakbedrijf Effektief Groep verandert in Effektief

Effektief Groep verandert de naam van haar schoonmaakbedrijf in Effektief. Effektief Groep blijft wel bestaan als holding. Deze structuur- en naamswijziging is een gevolg van de groei die het bedrijf heeft doorgemaakt de afgelopen jaren. Het is tevens een mooie gelegenheid voor de introductie van een nieuw, eigentijds en krachtig beeldmerk.

Effektief Groep bestaat ruim 30 jaar. Wat ooit begon als een lokaal schoonmaakbedrijf, is nu een top-10-speler in facility services in geheel Nederland. Deze groei is deels autonoom gerealiseerd en deels door overnames binnen de schoonmaak en aanverwante branches.

Eén paraplu, drie bedrijven
Om ook in de toekomst te kunnen blijven groeien, was een herstructurering noodzakelijk. Onder de Effektief Groep paraplu zijn vanaf nu drie bedrijven actief; schoonmaakbedrijf Effektief, online uitzendbureau 365werk.nl en cateringbedrijf Tweetal belevingscatering. Met deze structuur kan Effektief Groep inhoud geven aan de verdere groeiambitie.

Zelfstandig
“We kiezen er bewust voor om alle bedrijven binnen de groep zelfstandig in hun markt te laten opereren. Ieder bedrijf heeft een eigen directie met specialisten op hun vakgebied. Daar geloven wij sterk in. Voor klanten die dat wensen kunnen wij een geheel pakket aan integrated facility services bieden doordat de bedrijven onderling nauw samenwerken. Er is echter geen gedwongen winkelnering. Dat houdt ons scherp. En zo zorgen we voor de beste dienstverlening aan onze klanten”, legt Patrick Reinders, eigenaar en commercieel directeur van Effektief Groep, uit.

Beeldmerk
Samen met Jesse Schaap ontwikkelde Effektief een beeldmerk dat staat voor duidelijkheid, kracht en progressiviteit. Reinders: “De uitstraling van het bedrijf past weer bij de marktpositie. Hiermee bevestigen we ons imago. We zijn dan ook zeer content met het ontwerp van Jesse Schaap en trots dat we het nu aan de markt kunnen tonen. De komende tijd worden gefaseerd alle bedrijfsmiddelen en kleding voorzien van het nieuwe logo.”

Effektief is een allround schoonmaakbedrijf met vestigingen door geheel Nederland. Zowel dagelijkse als periodieke en specialistische schoonmaak worden door Effektief verzorgd. Effektief is actief in alle segmenten van de markt en staat sinds jaar en dag bekend als dé specialist op het gebied van event cleaning. De organisatie is dan ook sterk vertegenwoordigd in de leisure branche.

×