Na 50 jaar Interclean kiest Alpheios voor specialistischer beurzen

schoonmaakjournaal-interclean-2016-alpheios-standDit jaar heeft Alpheios voor het laatst deelgenomen aan de ISSA/Interclean in Amsterdam. Het brede, internationale bezoekersprofiel sluit niet meer aan bij het hoogwaardige, specialistische publiek, dat zoekt naar de schoonmaak- en hygiëneoplossingen van Alpheios.

“We merken dat de problematiek van hygiëne, infectiepreventie en de hoogwaardige schoonmaakoplossingen hiervoor, zoals Alpha D3-Fogging of Triple-T, zich veel meer lenen voor bijvoorbeeld specialistischer zorgbeurzen en unieke klantenevents. Ook zaken als virus- en bacteriebestrijding zijn per land aan verschillende regels gebonden. Eén beurs met een publiek van meer continenten kunnen we daarom niet op maat bedienen”, legt Roger van Wersch, algemeen directeur van Alpheios International, uit.

Daar waar klanten zijn
“Een nieuwe stap na ruim vijftig jaar deelname, dat is zeker. Tegelijkertijd: we willen dáár zijn waar onze klanten komen. Daarnaast zien we ook dat we in toenemende mate onze klanten online kunnen informeren over onze oplossingen. Met websites, webinars en via platforms als LinkedIn. De mogelijkheden om met klanten in gesprek te gaan over oplossingen voor veilig en efficiënt schoonmaken zijn enorm toegenomen. En we zien dat we daarin in nieuwe kanalen succesvol kunnen zijn.”

Wetrok op Interclean
Alpheios zal overigens vanaf 2018 niet helemaal verdwenen zijn uit Amsterdam. Wetrok is als partner op deze beurs nog steeds vertegenwoordigd. En een aantal bekende gezichten van Alpheios zullen hun Zwitserse partner bijstaan. Andere beurzen waar Alpheios jaarlijks aanwezig is, zijn de Health & Care (België) en Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer (Nederland).

Over Alpheios
Alpheios International is onderdeel van Vebego en via Alpheios, CleanDeal, Medeios en Axamed met ruim 200 medewerkers actief in de Benelux. Alpheios is gevestigd in Heerlen (Nederland) en Wilrijk (België), en helpt vanuit hoogwaardige totaalconcepten al bijna 60 jaar de performance van professionele organisaties die schoonmaken, te verbeteren. Met name in de zorgsector in de Benelux neemt zij een leidende positie in.

×