Michel de Bruin (voorzitter ISSA Europe): “ISSA betreurt situatie opzegging RAI”

november 10, 2017 in Nieuws

schoonmaakjournaal-michel-de-bruin-issaIn een brief aan haar leden van ISSA reageert Michel de Bruin, voorzitter van ISSA Europe, op het besluit van RAI Amsterdam om de samenwerking met de ISSA, tot het gezamenlijk organiseren van Internationale beurzen onder het merk ISSA/INTERCLEAN per onmiddellijk opgezegd.

“De samenwerking tussen RAI en ISSA werd in 1998 beklonken en sindsdien is er sprake geweest van een gestage groei en wereldwijde expansie van de succesvolle ISSA/INTERCLEAN beursformule en is als gevolg van de samenwerking ISSA/INTERCLEAN tot een sterk beursmerk ontwikkeld met internationaal aanzien. Vanuit de ISSA gezien was en is het doel tot deze samenwerking altijd geweest om leden van de ISSA en hun doelgroepen wereldwijd een sterk platform te bieden om zaken te doen, te ontmoeten en kennis en innovatie in de branche te promoten. Met deze recente beslissing, neemt Amsterdam RAI, afstand van de gezamenlijk met ISSA ontwikkelde strategie”, aldus De Bruin.

Contractuele verplichtingen
Volgens het ISSA management liggen contractuele verplichtingen ten grondslag aan de samenwerking en zal de ISSA zich niet neerleggen bij de eenzijdige opzegging door Amsterdam RAI. De Bruin: “Ik betreur het dat de succesvolle samenwerking tussen Amsterdam RAI en ISSA na 20 jaar nu in deze situatie verkeert. Desondanks vertrouwen we erop dat er een goede oplossing gevonden zal worden en zullen wij ons onverminderd en met nog meer energie blijven inzetten om de belangen van onze leden en de industrie te behartigen.”

Einde samenwerking ISSA brengt merknaam Interclean Amsterdam terug

Delen