Met nieuwe webshop opent Alpheios zijn digitale deuren

60 jaar Alpheios en vooruitstrevend: recent lanceerde Alpheios zijn nieuwe verfrissende, gebruikersvriendelijke en overzichtelijke website met webshop. Daarmee opent Alpheios zijn digitale deuren en kunnen (potentiële) relaties hun producten online bestellen. “We geloven heel erg in de omnichannel benadering. Dus onze klanten goed kunnen bedienen, op welke manier dan ook. Dat is key voor de toekomst”, legt directeur Alpheios Nederland Wendy Klomp in deze film uit.

De jarige Alpheios wil ook in de toekomst een leidende positie binnen de professionele schoonmaakmarkt blijven innemen. “We bieden de beste oplossingen afgestemd op specifieke situaties. Alpheios is maatgevend in de ondersteuning en is richtinggevend voor de verdere toekomstige ontwikkeling van professionele organisaties die schoonmaken.”

Klant kan kiezen
Als resultaatgerichte partner helpt Alpheios schoonmaakorganisaties om de performance te verbeteren. De webshop is een logische uitbreiding aan de productenkant, naast diepgaande kennis en professionele totaalconcepten op basis van hoogwaardige en uitgekiende methoden en systemen. Omnichannel blijkt hét sleutelwoord hierin.

Manager business development Leon Hermse over wat omnichannel betekent: “In het kort betekent het: de klant centraal stellen. Bij multichannel en crosschannel gaat het vooral om het kunnen kiezen voor een kanaal, bij omnichannel voornamelijk om de merkbeleving en persoonlijke benadering van de klant over alle kanalen heen. Als klant wil je kunnen kiezen hoe je in contact met je leverancier bent: persoonlijk, telefonisch en online, net wat je uitkomt. Je verwacht daarbij overal herkend te worden en op dezelfde manier geholpen te worden. In die zin is omnichannel doodsimpel en logisch.”

Lovende reacties
“De eerste reacties op de vernieuwde website en onze nieuwe webshop zijn lovend”, zegt Wendy Klomp. Team Alpheios verwelkomen u ook graag op www.alpheios.com.

Over 60 jaar Alpheios
In 1958 richtte Ton Goedmakers Alpheios als zelfstandige onderneming op. Oorspronkelijk was het de bedoeling om alleen voor de eigen schoonmaakbedrijven de producten te leveren, maar al snel zag Goedmakers dat het bedrijf meer potentie had; Alpheios ging ook aan eigen schoonmaakdiensten van ziekenhuizen, bedrijven en instellingen leveren. Naast het oprichten van diverse opleidingscentra en het ontwikkelen van de eerste schoonmaakcursussen werd in 1968 Alpheios Belgium opgericht. Alpheios ontwikkelde zich daarna in snel tempo en is inmiddels met ruim 200 medewerkers actief in de Benelux. Alpheios is gevestigd in Heerlen (Nederland) en Wilrijk (België), en helpt vanuit hoogwaardige totaalconcepten al 60 jaar de performance van professionele organisaties die schoonmaken, te verbeteren.