Met nieuw future proof en groter pand verhuist Wecovi 10 jaar vooruit

september 26, 2018 in Nieuws

Begin 2020 verhuist Wecovi naar een nieuw pand onder de rook van Zwolle op Bedrijvenpark H2O bij verkeersknooppunt Hattemerbroek. De organisatie krijgt de beschikking over een zichtlocatie van circa 12.000 m² direct aan de A28. De bouw van de nieuwe locatie zal in het eerste kwartaal van 2019 van start gaan.

Familiebedrijf Wecovi is al 21 jaar gevestigd op de huidige locatie op de Marslanden. De voornaamste reden voor de verhuizing? Gebrek aan ruimte. Hans Paul Visscher, eigenaar van Wecovi, vertelt: “We zijn in die jaren behoorlijk gegroeid. Tot nu toe hebben we dat kunnen opvangen door efficiënter en slimmer te werken, maar we hebben onze grens nu bereikt.”

10 jaar vooruit
De huidige locatie heeft nog wel uitbreidingsmogelijkheden, maar volgens Visscher zijn die niet groot genoeg: “Zeker met de groei die we voorzien, zal de huidige locatie niet meer voldoen. Op Bedrijvenpark H2O moeten we logistiek gezien de komende 10 jaar uit de voeten kunnen. We hebben daarbij ook nog een toekomstige logistieke uitbreidingsmogelijkheid van 1500 m². Daar kunnen we wel even mee vooruit!”

De keuze voor Bedrijvenpark H2O, die was snel gemaakt. “De zichtlocatie is natuurlijk top en met een pand pál langs de snelweg is de bereikbaarheid ook nog eens super. En die wordt nog beter, want de komende jaren wordt er een op- en afrit voor de deur gerealiseerd!”

Stimulerende en innovatieve werkomgeving
Hoe ziet dat nieuwe pand er straks uit? Er komt een moderne, open werksfeer door een stimulerende en innovatieve werkomgeving. Een belangrijk punt voor Visscher: “De nieuwe locatie moet vooral ook een prettige werkplek zijn.”

Het magazijn van 2500 m² krijgt maar liefst 5000 locaties en door een uitbreiding van de productieruimte naar ongeveer 1300 m² kan Wecovi de productie van doeken en vloerpads optimaliseren en uitbreiden. Met een oppervlakte van 1400 m² is er straks volop ruimte voor kantoren, een experience center en ontvangst van relaties. “Als een partner ons bezoekt, is er in het nieuwe pand volop ruimte om kennis van producten en assortimenten over te dragen”, vertelt Visscher.

Er zal ook een volwaardige showroom gerealiseerd worden: dé plek voor de merken van Wecovi om in de spotlight te staan. Waar het merk Wecovi Service in de huidige showroom op de Marslanden nog onderbelicht is, zal hier op de nieuwe locatie ruimschoots aandacht voor zijn.

Over Wecovi
Wecovi heeft al bijna 50 jaar (inter)nationale ervaring met de beste schoonmaakmaterialen, gastensets en inventarisproducten. De merken Wecoline, Wecovi Service en Wecovi Retail bieden op maat gemaakte oplossingen voor schoonmaakbedrijven, recreatieparken en retailers. Professionele services met oog voor detail. Heldere, schone, slimme en creatieve oplossingen voor een betaalbare prijs. Be bright. Dat is Wecovi.

Op de foto het huidige pand in Zwolle

Delen