Meer dan 3000 stemmen verkiezing Hago’s Schoonmaker van het Jaar

Hago Next - Godwin Ahlijah - full bodyDe Schoonmaker van het Jaar Verkiezing van Hago is vier weken live en dat resulteert inmiddels in meer dan 3000 stemmen, die zijn uitgebracht op www.schoonmakervanhetjaar.nl. De campagne is in volle gang, collega’s van de schoonmakers voeren een felle strijd via de socialmediakanalen. Maar ook klanten roepen medewerkers op te stemmen op hun topper.

Een aantal klanten voeren actief campagne voor hun vaktopper. Zo heeft een grote zorgverzekeraar opgeroepen om te stemmen op de twee Hago Next-kandidaten werkzaam op locatie. Een tussenstand is te vinden op de website www.schoonmakervanhetjaar.nl. De aanvoerders van de lijsten Silvia Bartels (Hago), Franklin Perry (Hago Next), Franciska van der Aar-Kroek (Hago Food & Industry) en Paul Bohne (Hago Rail Services) hebben samen voor meer dan een derde van de stemmen gezorgd.

Schoonmaker van het Jaar Verkiezing
Begin dit jaar startte Hago met de zoektocht naar kandidaten voor dé titel schoonmaker van 2016. Met deze verkiezing zet Hago haar medewerkers in de spotlight, die overal in Nederland werkzaam zijn. Stemmen kan tot woensdag 24 augustus. Op donderdag 25 augustus maakt Hago de winnaars bekend. Zij vertegenwoordigen Hago tijdens de Golden Service Award-verkiezing van de Schoonmaker van het Jaar.

Over Hago
Hago groeide in 70 jaar uit van een klein, Limburgs familiebedrijf tot één van de grootste landelijke schoonmaakbedrijven in Nederland. Met meer dan 11.700 medewerkers en ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak, realiseert Hago een omzet van 350 miljoen euro. We maken onder meer schoon in kantoren, zorgorganisaties, onderwijs, grote publieke ruimten, transport en industrie. ’s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag. Hago maakt onderdeel uit van Vebego International, dat in vier landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorg-ondersteunende diensten.

×