Met Markku Weingärtner zet LEVIY in op internationaal marktleiderschap

januari 15, 2018 in Nieuws

Per 15 januari 2018 is Markku Weingärtner benoemd tot international sales & marketing manager bij LEVIY. Markku neemt een groot aantal marketing- en salestaken over van Sebastiaan van der Vinne, die zich daardoor meer op zijn taken als CEO kan focussen.

Markku Weingärtner begon zijn carrière als ondernemer en had tot 2011 zijn eigen bedrijf Adrenaline Driven sports. AD sports was importeur van Liquid Force kites voor de Benelux en verzorgde het management van jonge talenten binnen het kitesurfen. Sinds 2011 werkte Markku voor Vebego. Markku startte als objectleider bij Hago Nederland en maakte al snel de stap naar rayonmanager, waar hij verantwoordelijk was voor de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. De overstap naar een landelijke functie, als national accountmanager, was een logisch gevolg. In deze functie was hij het centrale aanspreekpunt voor de key accounts. De laatste jaren werkte Markku als senior projectmanager vanuit de afdeling Business & Development van Hago Zorg.

Internationale marktleider
LEVIY is in een kleine vier jaar uitgegroeid tot marktleider in Nederland op het gebied van slimme, mobiele oplossingen voor facilitaire en schoonmaakbedrijven. “Het is een geweldig jong, fris en ambitieus bedrijf. De energie spat ervan af en je kunt niet anders dan besmet raken met dit virus” aldus Markku. “Ik ben enorm gedreven om die positie en ambitie van LEVIY verder uit te bouwen!

LEVIY groeide de afgelopen vier jaar uit tot een softwareoplossing met meer dan 15 verschillende modules die stuk voor stuk waarde toevoegen bij onze klanten. Het bedrijf is van vier oprichters gegroeid tot een bedrijf met 20 medewerkers, met klanten in Nederland, België, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Switzerland en Brazilië. Om die groei verder gestructureerd en kwalitatief voort te zetten, gaan we ons focussen op een aantal groeimarkten. We kiezen nadrukkelijk voor markten waar schoonmaak en facilitaire dienstverlening een bijna strategische positie heeft binnen de dagelijkse bedrijfsvoering. Denk hierbij aan hotels, vakantieparken, ziekenhuizen en natuurlijk schoonmaakbedrijven. Het aanbrengen van die focus heeft LEVIY in korte tijd al heel veel profijt gebracht”.

Sebastiaan van der Vinne: “Markku en ik leerden elkaar ruim een jaar geleden kennen en tijdens een dinertje kwamen we er al snel achter over dezelfde passie en ambitie te beschikken. Ik vind het geweldig dat we nu ook daadwerkelijk samen die ambitie waarheid kunnen gaan maken. Met Markku halen we een ondernemer, bouwer en iemand met visie binnen. Ik heb enorm veel zin in de samenwerking!

Naast software ook advies
LEVIY is niet alleen een SaaS-oplossing, maar een bedrijf met enorm veel kennis van de facilitaire branche. De markt doet regelmatig een beroep op de kennis van LEVIY om facilitaire vraagstukken op te lossen of hierin te adviseren. Juist hierin ziet Markku een grotere rol voor LEVIY. “Daarnaast zal ik in nauwe samenwerking met het MT van LEVIY hard gaan werken aan een bredere dienstverlening, die we vanuit LEVIY willen gaan bieden. We merken dat we met onze kennis, ervaring, maar bovenal de informatie (data) waar we over beschikken, onze (toekomstige) klanten uitstekend van dienst kunnen zijn.

Ik ben trots om deel uit te mogen maken van deze ambitieuze club. Wilt u meer weten over wat LEVIY voor u kan betekenen of wilt u graag een keer kennis maken met mij? Dan kom ik graag bij u langs!” aldus Markku.

Over LEVIY
LEVIY is een softwareleverancier in de facilitaire- en schoonmaakwereld. Met slimme en innovatieve oplossingen digitaliseren wij met name de dagelijkse operationele werkvloer. Met meer dan 15 direct inzetbare modules worden zeer diverse situaties en processen ondersteund. We zijn altijd samen met onze klanten op zoek naar verbetering, hogere efficiëntie hogere kwaliteit en vooral het toevoegen van waarden. Van academische ziekenhuizen tot vakantieparken en van schoonmaakbedrijven tot 5-sterrenhotels, LEVIY voorziet zeer diversie doelgroepen van directe oplossingen.

Delen