Markas grote winnaar in duurzaamheidscategorie European Cleaning Awards

Schoonmaakjournaal European Cleaning Hygiene Awards 2017 - winnaar MarkasDe European Cleaning & Hygiene Awards werden gisterenavond in Rome uitgereikt tijdens een galadiner. Dienstverleners, facility managers, gebruikers, distributeurs en fabrikanten uit de professionele schoonmaaksector in heel Europa werden bekroond in tien categorieën. Als sponsor van de categorie Duurzaamheid mocht Werner & Mertz de award overhandigen aan Markas.

Markas won in deze categorie met zijn Montichiari Hospital project. Markas is een marktleidend familiebedrijf gespecialiseerd in schoonmaak-, catering- en facility diensten.

Trots
Werner & Mertz Professional is trotse sponsor van de European Cleaning & Hygiene Awards, die bedrijven uit de professionele schoonmaakindustrie in heel Europa belonen voor hun uitmuntende prestaties. Als sponsor van de categorie Duurzaamheid brengt Werner & Mertz Professional hulde aan opmerkelijke activiteiten en normen rond duurzaamheid in de professionele schoonmaaksector.

Dat de fabrikant van green care PROFESSIONAL deze categorie sponsorde, komt niet als een verrassing. green care PROFESSIONAL staat immers bekend om zijn innoverende, duurzame hygiëne- en schoonmaakoplossingen, die perfect passen binnen de circulaire economie en die geproduceerd worden in fabrieken met een EMAS-certificaat.

Beloning voor uitmuntendheid
“We steunen de European Cleaning & Hygiene Awards omdat dit een van de weinige initiatieven is, waarmee schoonmaakbedrijven en inhouse facilitaire diensten beloond worden voor hun uitmuntendheid. Voor fabrikanten bestaan er meer initiatieven, die innovatie en duurzaamheid in de kijker zetten, zoals de Interclean Innovation Awards, die er binnenkort aankomen”, zegt Frank Vancraeyveld, CEO van tana-Chemie en hoofd van de professionele afdeling van de Werner & Mertz Groep.

Voor een volledig overzicht van alle winnaars klikt u op deze link.

Over Werner & Mertz
Werner & Mertz Professional is een pionier op het vlak van integraal duurzame, kwalitatieve reinigings- en schoonmaakproducten voor de professionele institutionele en industriële sector. tana PROFESSIONAL en green care PROFESSIONAL zijn de twee voornaamste merken in Europa.

×