Maria van der Linde aan de slag bij Tomcat Benelux

mei 7, 2018 in Nieuws

Op 1 mei is Maria van de Linde begonnen als accountmanager bij Tomcat Benelux. Zij gaat zich richten op het versterken van de positie van Tomcat reinigingsmachines in de schoonmaakwereld. “Door haar ervaring in de branche en ondernemende persoonlijkheid zien wij Maria als een belangrijke aanvulling in ons team”,  aldus Ewout de Lange van Tomcat.

Maria heeft ervaring in de schoonmaaksector opgedaan in commerciële functies bij een importeur van vloerreinigingsmachines en bij een toeleverancier van sanitaire hygiëne en reinigingsmaterialen. Zij verwacht met deze kennis een goede bijdrage te leveren aan de verdere groei van Tomcat.

Met het assortiment van Tomcat zal Maria zich presenteren bij de schoonmaakvakhandel en hen ondersteunen bij de verkoop van de reinigingsmachines aan schoonmaakbedrijven en eindgebruikers. De nadruk zal hierbij liggen op het EDGE concept, waarbij gebruik wordt gemaakt van het rechthoekig excentrisch bewegende schrobsysteem dat veel voordelen biedt en leverbaar is onder vrijwel iedere Tomcat schrob/zuigmachine. “We vertrouwen op een fijne samenwerking tussen Maria en onze relaties”, voegt Ewout toe.

Over Tomcat
Tomcat produceert geen standaard reinigingsmachines maar biedt meerwaarde in veel vormen. Niet voor niets heeft Tomcat wereldwijd een reputatie opgebouwd als fabrikant van de zwaarst gebouwde reinigingssystemen die in het marktsegment beschikbaar zijn. Meer dan 400 distributeurs in meer dan 40 landen delen de Tomcat passie en bedienen een groot netwerk van gerenommeerde relaties. De Benelux markt wordt bedient vanuit het Europese support office in Vianen.

Delen