LEVIY sales marketeer Markku Weingärtner kiest voor nieuwe uitdaging bij Effektief

“2018 was een buitengewoon jaar voor LEVIY met een stormachtige, internationale groei. Zowel LEVIY als Markku Weingärtner kijken positief terug op dit prachtige jaar. Toch is besloten om per januari 2019 ieder een eigen weg in te slaan”, kondigt CEO en co-founder Sebastiaan van der Vinne aan.

Het jaar 2018 heeft voor LEVIY laten zien dat de toekomstige groei van het bedrijf voor een aanzienlijk deel uit het buitenland zal komen. In rap tempo werden kantoren geopend in Engeland, Zwitserland en Duitsland met mooie eerste resultaten tot gevolg. Sebastiaan: “Het karakter van de organisatie verandert daarmee ook. In een groeiend aantal landen werken we met verkooppartners en ligt onze focus in Nederland op de eigen, nationale klanten en het bieden van optimale service en ondersteuning. Daarbij vraagt het internationaal ondersteunen van de verkooppartners andere aspecten dan in eerste instantie voorzien. De sales manager binnen LEVIY is meer en meer een internationale en ondersteunende aangelegenheid geworden. Voor zowel LEVIY als Markku reden voor een evaluatie van de functie.”

Prachtige nieuwe kans
“Ik bedank LEVIY voor de kansen die ik heb gekregen en onze klanten voor het vertrouwen in mij en onze organisatie” aldus Markku Weingärtner. “Het contact met klanten, het opzetten van nieuwe projecten en het spotten van opportunity’s, daar heb ik in deze rol veel energie van gekregen.” Markku maakt de overstap naar Effektief, schoonmaakbedrijf in Groningen.

“Bij Effektief is er sprake van snelle groei, waardoor het fijn is dat Markku weet wat groei met zich meebrengt en hij dit goed kan managen. In het inbedden en professioneel door ontwikkelen van contracten gaat Markku als districtsmanager een belangrijke rol spelen”, legt Nina Poort, operationeel directeur bij Effektief, uit. “Een prachtige nieuwe kans binnen een organisatie waar met gedreven vakmensen wordt gewerkt aan gastvrije, servicegerichte dienstverlening. Markku is voor Effektief de aangewezen persoon om in Noord-Nederland bestaande en nieuwe opdrachtgevers hierin optimaal te ontzorgen. Ook wij wensen Markku veel succes en werkplezier in deze nieuwe uitdaging.”

Markku’s nieuwe initiatieven
Het hele team van LEVIY gaat Markku als ‘LEVIYaan’ en ambitieuze sales manager enorm missen. Sebastiaan tot slot: “Markku heeft binnen LEVIY een heleboel nieuwe initiatieven gelanceerd, waarvan de sales vlog misschien wel een van de mooiste is! Ook de vele mooie, nieuwe klanten die we door Markku zijn gedrevenheid mochten verwelkomen, daar zijn we super trots en dankbaar voor! We wensen Markku veel succes bij zijn nieuwe uitdaging en gaan elkaar ongetwijfeld nog veel zien en spreken in de toekomst.”

Leestip:

Digitale doolhof (1): LEVIY verbindt en maakt het verschil

×