Lever nu uw Best Practice in voor Best Practice Award 2018

Op donderdag 24 januari 2019, tijdens Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs in Utrecht, vindt de uitreiking van de Best Practice Award plaats. Voor de 7e keer wordt de award uitgereikt vanuit De Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche. Meldt u Best Practice nu reeds aan. Ook mkb-bedrijven worden van harte uitgenodigd.

De commissie Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche vindt het belangrijk om organisaties, die een goede toepassing van de Code in de praktijk laten zien, in de schijnwerpers te zetten. Niet alleen werkt dit inspirerend en motiverend, maar ook: goed voorbeeld, doet immers goed volgen.

Heeft u een mooi praktijkvoorbeeld als het om ketensamenwerking gaat dat u met de schoonmaakbranche wilt delen? Dien deze in voor maandag 29 oktober via deze link.

Wat is een Best Practice eigenlijk?
Een Best Practice is een casus waar een of meer gedragsregels uit de Code samen met ketenpartners succesvol in de praktijk worden toegepast. Wat hebben uw voorgangers voor een Best Practice ingediend? Klik hier om u te laten inspireren.

Wat levert het u op?
Naast trotse medewerkers, publiciteit en uiteraard een prachtige award: een blijvende herinnering aan een ketensamenwerking volgens de Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche!

Twijfel niet en klik hier om uw Best Practice in te dienen. Hulp nodig? Werkgeversvereniging OSB stelde daarom deze Best Practice Bundel op.

De Best Practice Award-uitreiking vindt plaats op donderdag 26 januari 2019, tijdens de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs in Utrecht.