Lancering Game Changer van Satino Black op vakbeurs Facilitair

Satino Black - Dutch Design“De wc-rol is zó 2014!” Satino Black lanceert op woensdag 14 januari de Game Changer op het ‪‎toilet tijdens de vakbeurs ‪‎Facilitair in Den Bosch. “Hoe die eruit ziet, is top secret! Alleen voor jou onthullen we de komende weken bits & pieces van de nieuwste Satino Black-sensatie. Stay connected!”, prikkelt Satino Black op haar Facebook-pagina.

Vanaf begin december voert Satino Black – de trendy matzwarte dispensers, een merk van Van Houtum – de spanning op Facebook op. Een sensationele toiletinnovatie, die een eigen(zinnige) weg inslaat en ‘only a room with a view’ is goed genoeg voor de nieuwste Satino Black-sensatie. Direct aan het begin van het nieuwe jaar, op 1 januari, daagt Satino Black uit: “De wc-rol is zó 2014! Keep cool en kom naar de vakbeurs Facilitair voor een Meet & Greet met dé Game Changer op het toilet. Neem hem mee en jouw toilet is baas dit jaar!”

Op 14 januari is de lancering van “de sensationele ‪toiletinnovatie op de Vakbeurs Facilitair in de Brabanthallen in Den Bosch. Tipje van de sluier? Ook zonder verpakking zie je het straks meteen: ik gebruik het ‪‎duurzame design van Satino Black!”

Satino Black vind je in hal 1, standnnummer 1d.085. “Mis deze window of opportunity niet en loop voorop met awesome ‪#‎DutchDesign! Be there or be square!”

 

×