King trotse finalist EvoFenedex KetenAward 2017

King C6 certificaat KetenAward 2017King heeft zich met het C6-concept gekwalificeerd voor de EvoFenedex KetenAward 2017. Samen met partners Rivas Zorggroep en SCA presenteerde King tijdens de eerste ronde overtuigend als voorbeeld van optimale ketensamenwerking en vernieuwing. King kwam vervolgens als een van de finalisten uit de bus. 

Evofenedex wil met deze prijs bedrijven zichzelf laten onderscheiden door hun succesvolle samenwerking in de schijnwerpers te zetten. Hierdoor krijgen goede praktijkvoorbeelden het podium dat zij verdienen.

Tijdens de Supply Chain Management Summit op 7 juni vond de finale uitreiking plaats. Helaas moest King het die dag afleggen tegen het project Green Flow in Boskoop. Toch is King heel trots dat ze behoren tot de drie finalisten van de KetenAward 2017.

Eric Sips, general manager van King Nederland: “Het is toch een bevestiging dat je als organisatie goed bezig bent en opvalt. We zijn met King| D-Care en het C6-concept duidelijk de juiste weg ingeslagen. Wij streven met C6 naar een optimale samenwerking in de keten. Dat sluit natuurlijk uitstekend aan bij de doelstelling van de KetenAward.”

 Op de foto het ingelijste certificaat

 

×