Keus Schoonmaak neemt CMS Schoonmaak over

juni 4, 2018 in Nieuws

Keus Schoonmaak breidt uit. Met trots maakt het schoonmaakbedrijf bekend de nieuwe eigenaar te zijn van CMS Schoonmaak in Velp. “Een mooie aanwinst, naast onze vestigingen in Apeldoorn, Zwolle en Hengelo, waarmee we onze positie in de markt versterken én ons werkgebied uitbreiden”, aldus Jeroen en Erwin Keus.

Met deze overname bundelen CMS Schoonmaak en Keus Schoonmaak hun krachten om nóg flexibelere  zijn voor onze klanten en een ruimer dienstpakket aan te kunnen bieden.

Logische keuze
CMS Schoonmaak (Cosman Multie Service) werd in 1936 opgericht door de familie Cosman. Het is een gerenommeerd en professioneel schoonmaakbedrijf met ruim 100 medewerkers. Theo Schuurman, de vorige eigenaar: “Ik was al enige tijd aan het beraden over de toekomst van zijn bedrijf. Een geschikte opvolger was er niet. Keus Schoonmaak bleek hierin een logische keuze te zijn. De overname brengt geen naamswijziging met zich mee. De bedrijfsnaam blijft CMS Schoonmaak.”

Mooie aanwinst
Keus Schoonmaak is een modern fullservice schoonmaakbedrijf met traditionele normen en waarden. Aangezien Keus Schoonmaak ook al vestigingen heeft in Zwolle en Hengelo met meer dan 500 personeelsleden, was CMS Schoonmaak in Velp een mooie aanwinst om onze groei verder waar te maken.

“Met deze overname maken we onze ambitie verder waar en verstevigen we onze positie in Midden- en Oost-Nederland. De werkgelegenheid wordt behouden. Sterker nog, die wordt uitgebreid, want we zijn voor de hele regio op zoek naar mensen met passie voor schoonmaak. Keus Schoonmaak garandeert een moderne en duurzame facilitaire dienstverlening gebaseerd op traditionele normen en waarden: schoon is schoon en afspraak is afspraak.”

Delen