John Adegeest nieuwe directeur ICT: “Aanstelling past bij ambitie CSU”

maart 21, 2018 in Nieuws

John Adegeest (50) wordt per 18 juni directeur ICT bij schoonmaakbedrijf CSU. Sinds 1 augustus 2017 vervult hij deze rol ad interim. De aanstelling past bij het belang en de ambitie die CSU toekent aan de digitale ontwikkelingen van de sector.

Schoonmaak ontwikkelt zich tot ICT-intensieve bedrijfstak waarin digitalisering, big en small data analyses en IoT toepassingen bepalender worden voor verder succes. Volgens het trendonderzoek van FMN en Twynstra uit 2017 blijkt de inzet van technologie nu en de komende jaren de nummer één trend in de facilitaire markt.

Voorop lopen
Voorzitter raad van bestuur van John van Hoof: “Van ons als ketenpartner wordt verwacht dat we daarin meebewegen, zelf aansluiting houden of voorop lopen. We werken aan procesoptimalisatie via data-analyse en de integratie van innovaties en techniek in de eigen dienstverlening. Daarom investeren we fors in ICT, ook op persoonlijk vlak. Vernieuwen loopt als een rode draad door het 50-jarige bestaan van CSU. Relevant blijven voor klanten en markt kan immers maar op één manier: door te innoveren. BeSense, apps en onze hackathon zijn daarvan enkele praktijkvoorbeelden. We geloven in innovatie en digitalisering, juist nú gaan ontwikkelingen sneller dan ooit.”

Diverse directiefuncties
John Adegeest had na zijn studie Informatica meerdere ICT-directiefuncties bij onder andere ASR- verzekeringen. In zijn laatste rol daar was hij directeur IT & Change van ASR-groep.

Adegeest is enthousiast over zijn stap binnen CSU: “Het is een geweldig mooie organisatie waarin het heel prettig werken is. Zeer open en coöperatief. En naast een geweldige ambitie is er veel potentieel. Hier wil ik graag voor langere tijd aan verbonden zijn en zo mede vormgeven aan de toekomst van het bedrijf en dat van onze opdrachtgevers.”

Over CSU
CSU is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Barendrecht. CSU biedt werk aan 14.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert.

Delen