Jeanine Boelmans verantwoordelijk voor nieuwe divisie ICS: Zorg & Welzijn

november 8, 2017 in Nieuws

Schoonmaakjournaal ICS - Jeanine Boelmans rayonmanager Zorg & WelzijnMet de uitbreiding van nieuwe contracten in de zorgsector heeft ICS besloten deze te bundelen in een nieuwe werkmaatschappij: ICS Zorg & Welzijn. “Er is een duidelijke match op DNA. De zorgsector draagt zorg over de cliënt en wij ontzorgen de zorgsector door geruisloos aan te sluiten op hun dienstverlening. Door de oprichting van een gespecialiseerde divisie willen we deze ontwikkeling kracht bijzetten”, aldus Bart van der Sluijs, algemeen directeur van ICS Groep.

Zorglocaties vragen om een aparte aanpak. Bart: “Onze insteek is cliënten in hun kracht zetten, door ze te betrekken bij het schoonmaakproces waar dat mogelijk is. Hierbij is iedere opdrachtgever, omgeving en cliënt anders. ICS biedt maatwerk door goed te luisteren naar de behoeftes en wensen van locatiemanagers, waarbij de budgeturen per cliënt zo veel mogelijk als maatstaf worden gehanteerd. Dit vraagt om een andere werkwijze en inzet van onze medewerkers. Onze mensen die werken op zorglocaties zijn zorgzaam, flexibel en zelfverzekerd, en kunnen zich per situatie en bewoner goed inleven. Hiermee maken we het verschil.”

Nieuw talent voor Zorg & Welzijn
Jeanine Boelmans start 1 januari 2018 als eindverantwoordelijke voor de divisie Zorg & Welzijn. Met haar diploma facility management op zak heeft Jeanine ervaring opgedaan in het vak bij onder meer Hago Zorg. Daar was ze verantwoordelijk voor een aantal zorgklanten. Bart: “Met de komst van Jeanine halen we nog meer kennis en ervaring over de sector binnen. Een goede aanwinst voor ICS.”

Over ICS Groep
Bij ICS geloven we dat een schone en gezonde leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken wij schoon én zorgen we dat we het samen schoon houden.

Onder ICS Groep vallen de werkmaatschappijen ICS, AMC en C4U. In totaal werken er zo’n 2300 medewerkers bij ICS Groep. Onder leiding van de directie maakt ICS Groep al 40 jaar schoon voor kleine en grote opdrachtgevers door heel het land. Met trots zijn we een waardige top 10-speler in de schoonmaakbranche. Schoonmaken doen we met plezier, maar we doen meer. Bijvoorbeeld maaltijdverzorging, specialistische reiniging of u totaal ontzorgen door onze integrated facilities.

Delen