ISS tekent convenant Amsterdam werkt voor iedereen

 

ISS werkt voor iedereenOp 19 mei heeft directeur People & Culture, Caroline van Nieuwkerk, namens ISS het convenant Amsterdam werkt voor iedereen ondertekend. Een groot aantal bedrijven, waaronder ISS, sluit zich aan bij dit initiatief van Gemeente Amsterdam om mensen met een verblijfsvergunning sneller aan het werk te krijgen.

Iedereen die kan werken of leren, wordt zo snel mogelijk naar werk, opleiding of ondernemerschap begeleid. Onderdeel van het traject is het door Accenture geïnitieerde Refugee Talent Hub, waarbij zo vroeg mogelijk inzicht wordt verkregen in de kwalificaties en talenten binnen de groep statushouders.

ISS verklaart te zullen ontwikkelen, continueren en/of bij te dragen aan de nieuwe Amsterdamse aanpak: – het bieden van een tijdelijke werkervaringsplek op de locaties van ISS; – het ontvangen van de statushouders onder meer (vak)opleiding, begeleiding en feedback als andere ISS medewerkers; – het opdoen van ervaring door statushouders bij ISS ligt op het vlak van: leren (samen)werken in een Nederlands bedrijf, werk-privé ritme opbouwen, de Nederlandse taal oefenen en leren in een professionele Nederlandse werkomgeving.

 

×